Abbyy Finereader 15 Standard

Rediger, konverter og OCR og alle typer PDF-dokumenter.
Regular price: 2109.0000 NOK 2109
kr 2 109 Inkl Moms

ABBYY FineReader er en alt-i-ett-programvareløsning for redigering av PDF-er og OCR (karaktergjenkjenning) når det gjelder profesjonelt dokumentarbeid. ABBYY har kraftige, men likevel brukervennlige verktøy for å få tilgang til eller endre informasjon som er låst i papirbaserte dokumenter og PDF-filer.


ABBYY FineReader forenkler arbeidet med papirbaserte dokumenter og PDF-filer ved å kombinere kraftige OCR- og konverteringsteknologier med grunnleggende PDF-verktøy.


Verdensledende OCR-teknologi for presis konvertering av papirdokumenter, skanninger og PDF-filer til Word, Excel, søkbar PDF og andre filformater.


FineReader PDF gir profesjonelle muligheter for å maksimere effektiviteten til den digitale arbeidsplassen. Med ABBYYs nyeste AI-baserte OCR-teknologi gjør FineReader PDF det enklere å digitalisere, hente, redigere, beskytte, dele og samarbeide om alle typer dokumenter på en gang. Nå kan informasjonsmedarbeidere fokusere enda mer på sin kompetanse og mindre på administrative oppgaver.Optimaliser dokumentprosesser
Digitaliser, last ned, rediger, beskytt, del og samarbeid om alle typer dokumenter på en gang.


Få mest mulig ut av PDF-filer
Redigering av digitale og skannede PDF-filer med en nyfunnet enkelhet: å rette hele setninger og avsnitt eller til og med justere oppsettet.


Digitaliser dokumentets arbeidsflyt
Innlemmer papirdokumenter i en digital arbeidsplass med AI-basert OCR-teknologi for å forenkle det daglige arbeidet.


Effektiviser IT-kostnadene
Dra nytte av engangsbetalinger og progressive volumrabatter for å maksimere innvirkningen i organisasjonen din.


Effektiviser IT-kostnadene
Dra nytte av engangsbetalinger og progressive volumrabatter for å maksimere effekten på organisasjonen.


Standardiser programvare eiendeler
Distribuer en PDF-løsning i hele organisasjonen slik at flere interessenter kan samarbeide sømløst.


Forenkle lisensstyring
Lavere IT-arbeidsmengde med automatisk distribusjon og enkel lisensstyring.Rediger hele PDF-filen
Med FineReader PDF 15 har redigering av PDF-filer av alle slag, inkludert skannede dokumenter, blitt nesten like enkelt som med en tekstredigerer. Du kan redigere hele avsnitt, endre tekstformatering, redigere tabellceller og til og med ordne hele oppsettet.


Eksport av sammenligninger av dokumenter
I tillegg til å eksportere forskjellene mellom to versjoner av et dokument som kommentarer i en PDF, kan du nå også eksportere resultatene som et Word-dokument i byttemodus. Dette lar deg enkelt akseptere eller avvise endringene og fullføre dokumentet (kun FineReader PDF 15 Corporate).


Lag arkiverbare PDF-skjemaer
Lag interaktive PDF-skjemaer fra grunnen av, eller lag PDF-filbarbaritet ved å legge til felt, nedtrekkslister, flervalgsspørsmål, handlingsknapper og mer. Med FineReader PDF-skjema i PDF kan du lage en arkiverbar PDF for å effektivt samle informasjon og lage standardiserte dokumentmaler!Gjør innvirkning i hele organisasjonen
Nye lisenser for eksterne brukere tillater organisasjoner å bruke FineReader med desktop- og applikasjons virtualiseringsløsninger. Nye alternativer er lagt til for å tilpasse FineReader PDF-innstillinger under distribusjon ved bruk av Group Policy Objects.


"Et godt dokument OCR / konverteringsverktøy"


Hva liker vi?
Utmerkede prispoeng, enkle å bruke. Utvunnet tekstnøyaktighet (f.eks. PDF til Word) er utmerket - noen ganger svimlende når du ser inputkvaliteten. Sammenligningsverktøyet er spesielt nyttig for å se hvordan noen kan ha endret et sendt dokument og deretter skrevet ut / skannet det til PDF


Windows:
Microsoft Windows 11 (alle versjoner unntatt Windows 11 i S-tilstand og Windows 11 til ARM).
Microsoft Windows 10 (alle versjoner unntatt Windows 10 S og Windows 10 til ARM).
Microsoft Windows 8.1 (alle versjoner unntatt Windows 8.1 til ARM).

Minimum:
CPU: 1 GHz Intel- eller AMD-prosessor med SSE2.
RAM: 1 GB minne.
HDD: 1,5 GB ledig diskplass.
Skjermoppløsning på 1024x768.

Anbefalt:
CPU: 1+ GHz Intel- eller AMD-prosessor med SSE2.
RAM: 4+ GB minne.
SSD: 3+ GB ledig diskplass.
Skjermoppløsning på 1024x768 eller høyere.

Sprog: Engelsk

Antal licenser: 1 enhet

Varighed : Livstid

Platform: Windows

Producentnummer: FR15SW-FMPL-X

Version: 15

Manufacturer : ABBYY

KLAGE

Innkjøpslovens mangelsregler gjelder.

Når du handler hos fordelaktig.no, har du selvfølgelig 24 måneders rett til å inngi en klage. Det er selvfølgelig et krav at klagen er berettiget og at mangelen ikke har oppstått som følge av feil bruk av produktet eller annen skadelig atferd. Vennligst oppgi hva problemet er så detaljert som mulig. (Skjermbilder, eventuelle logger)

Eventuell klage på mangler i leverte programvareprodukter må etter at Kjøper har eller burde ha oppdaget feilen, fremsatt til fordelaktig.no innen rimelig tid. 2 måneder er alltid en rimelig tid. Ellers mister kjøperen retten til å påberope mangelen. Vennligst angi og vis på forespørsel hva feilen består av - normal praksis er at vi ber om et skjermbilde / skjermbilde av feilen eller lignende som kan avklare hva feilen består av. fordelaktig.no kan nekte en klage hvis kjøperen ikke samarbeider eller gir ufullstendig informasjon om produktets mangler.

Digitale varer (ESD-produkter) sendes til: [email protected] - Vi påpeker at hvis det skyldes en feil, vennligst legg ved skremselbilder av feilen du opplever.

I tillegg er du alltid trygg på at prisen du ser er prisen du betaler. Alle priser på fordelaktig.no inkluderer moms toll og avgifter.