Magix ACID Pro

Musikkprogramvare i toppklasse og med enda flere alternativer
Regular price: 1389.0000 NOK 1149.0000 In stock! Order now!

Special Price kr 1 149

Vejl,; Normalpris: kr 1 389

Inkl Moms

Antall:
ELLER

MAGIX styrker ACID Pro-plattformen mens den forblir tro mot sine røtter som et kraftig, elegant, men likevel brukervennlig digitalt lydstudio. ACID Pro integreres sømløst med en rekke DAW-løsninger, og gir unike og innovative sløyfebaserte kreasjoner.


ACID Pro revolusjonerte sløyfebasert musikkproduksjon for mer enn 20 år siden, og MAGIX fortsetter å gjøre produktet bedre og bedre ved å legge til mange nye profesjonelle funksjoner, instrumenter, effekter og en all-power 64-biters arkitektur til selve programvaren. Med et nytt, elegant og moderne grensesnitt og det innovative sløyfebaserte komposisjonsmiljøet, opprettholder programvaren den enkle, elegante arbeidsflyten som den har blitt kjent av musikere over hele verden for.BESTILL DIN KREATIVITET - Med ACID Pro
ACID Pro er en loop-basert programvare for musikkproduksjon. Teknologien i systemet matcher automatisk takt med tempoet og tilleggene til prosjektet ditt. Med ACID Pro vil du oppleve en mye enklere arbeidsflyt og likevel helt fantastiske kreative resultater!


Når du velger ACID PRO, får du en verden av alternativer som:


MIDI spillbar helikopter
Den oppdaterte MIDI Playable Chopper i ACID Pro lar deg spille av forhåndsvisninger av prosjektene dine enkelt og raskt, så vel som de ACID-løkkene eller dine egne innspillinger med hvilket som helst MIDI-tastatur. Opplev en virkelig elegant måte å omorganisere prøvekataloger og legge mønstre til taktene dine raskere enn noen gang før.


ACID Morph Pads
Tildel lydspor, instrumenter eller andre unike spor og lek deg rundt med de intuitive kontrollene.


SUREDE løkker
Hvis du jobber med en sang på tre minutter, kan du bruke et omfattende bibliotek med takter, forskjellige eksempler og remikser eller komponere dem med din egen stil. Loops kan alltid justeres til tempoet og takt som følger nøyaktig sangen din.


Velg Paint-Play
Har du noen gang forestilt deg at du bare tegnet taktene dine på en tidslinje med flere spor? Nei kanskje ikke, men med ACID Pro er det faktisk mulig.og mye mer.


ACID Pro inkluderer også det populære bølgbare syntetiseringsinstrumentet fra Serum fra Xfer Records.


Hvis du vil ha den ultimate programvaren for musikkproduksjonen din, og du vil ta musikken og arbeidsflyten til neste nivå, er du virkelig godt utstyrt med ACID Pro. Se videoen nedenfor og få en full oversikt over hva som følger med når du kjøper Acid Pro.


Windows:
Microsoft Windows 10 64-bit (alle versjoner unntatt Windows 10 S og Windows 10 til ARM).
Microsoft Windows 8 / 8.1 64-bit (alle versjoner unntatt Windows 8 / 8.1 til ARM).
* 32-biters Windows støttes ikke.

Minimum:
CPU: Intel- eller AMD prosessor med 64-bitsstøtte.
RAM: 1 GB minne.
HDD: 700 MB ledig diskplass.
Skjermoppløsning på 1024x768.

Anbefalt:
CPU: Intel- eller AMD prosessor med flere kjerner og 64-bitsstøtte.
RAM: 8 GB minne.
SSD: 16+ GB ledig diskplass.
Skjermoppløsning på 1024x768 eller høyere.

Sprog: Engelsk

Antal licenser: 1 enhet

Varighed : Livstid

Platform: Windows

Version: 10

Manufacturer : Magix

KLAGE

Innkjøpslovens mangelsregler gjelder.

Når du handler hos fordelaktig.no, har du selvfølgelig 24 måneders rett til å inngi en klage. Det er selvfølgelig et krav at klagen er berettiget og at mangelen ikke har oppstått som følge av feil bruk av produktet eller annen skadelig atferd. Vennligst oppgi hva problemet er så detaljert som mulig. (Skjermbilder, eventuelle logger)

Eventuell klage på mangler i leverte programvareprodukter må etter at Kjøper har eller burde ha oppdaget feilen, fremsatt til fordelaktig.no innen rimelig tid. 2 måneder er alltid en rimelig tid. Ellers mister kjøperen retten til å påberope mangelen. Vennligst angi og vis på forespørsel hva feilen består av - normal praksis er at vi ber om et skjermbilde / skjermbilde av feilen eller lignende som kan avklare hva feilen består av. fordelaktig.no kan nekte en klage hvis kjøperen ikke samarbeider eller gir ufullstendig informasjon om produktets mangler.

Digitale varer (ESD-produkter) sendes til: [email protected] - Vi påpeker at hvis det skyldes en feil, vennligst legg ved skremselbilder av feilen du opplever.

I tillegg er du alltid trygg på at prisen du ser er prisen du betaler. Alle priser på fordelaktig.no inkluderer moms toll og avgifter.