Regular price: 309.0000 NOK 309 In stock! Order now!

Acronis True Image 2019

Backup og beskyttelse av din data til Windows, Mac og Android.

En backupløsning som kan lagre dine verdifulle data online, samtidig med at Acronis forsyner deg med omfattende sikkerhetskopiering og gjenopprettingsfunksjoner.

Acronis True Image er hovedsakelig kjent for sin funksjonsrike tilgang til sikkerhetskopiering og gjenoppretting av filer. Imidlertid strekker dens funksjonsliste seg langt utover dette, ettersom Acronis kan anvendes til å skape drive- og disk-bilder og gjenopprette dem når du har behov for et rent system eller gjeninstallasjon av din computer.

Gjenopprettelse av data kan foretas også selv om Windows blir u-oppstartbar, fordi Acronis tillater deg å opprette et oppstarts medium kalt ”Rescue Disk” (til CD/DVD eller USB-drev). Dessuten er Startup og Recovery Manager i stand til å starte Acronis til innlesning av operativsystemet ved å overskrive master boot record og gjøre valg av oppstart tilgjengelig direkte inne i Acronis.

Acronis innebefatter alle ordinære former for sikkerhetskopiering (fullstendig, gradvis og differensiell) til å hjelpe deg med å lagre data på din computer eller ekstern harddisk og lignende.


Spesifikasjoner

Plattform: Windows, Mac, iOS, Android
Produkttype: Electronic Software Download
Språk: Engelsk

Minstekrav til operativsystem:

Windows: Windows 7, Windows 8, Windows 10
Mac: OS 10.11
iPhone/iPad: iOS 8.0
Android: version 4.1

Programvare - Nedlasting
NOK  309,00 Inkl. 25% MVA
Antall:
ELLER Legg til sammenligning
Produktinformasjon

Språk: Engelsk

Produsent: Acronis

Plattform: Windows, Mac, iOS, Android