• Adobe Acrobat Pro DC – Creative Cloud til 2 enheter

Adobe Acrobat Pro DC – Creative Cloud til 2 enheter

Denne profesjonelle utgaven av Adobe Acrobat Pro Document Cloud gir deg funksjonaliteten til å opprette, åpne, redigere og modifisere alle mulige slags PDF-dokumenter.

2 395 kr inkl mva

Compare
Spørsmål? Send oss en mail her.

Fordelaktig.no er registrert Adobe forhandler

Produktet blir levert elektronisk. Etter bestillingen vil du vanligvis innen få minutter etter bestilling motta en e-post med en nedlastingslenke og en lisensnøkkel til programvaren. I noen tilfeller kan det ta opptil 24 timer på hverdager. I helger og helligdager kan det påløpe lengre leveringstid. Det er ingen fraktkostnader med denne leveringsmetoden.

Lagerstatus: Elektronisk nedlasting
Produsent: Adobe
Språk: Norsk, Dansk, Svensk og Engelsk
Antall lisenser: 2 Enheter
Varighet: 12 Måneder
Operativsystem: Windows 7 (32- og 64 bit), Windows 8 (32- og 64 bit), Microsoft Windows Server 2008 R2 eller Mac OS X 10.9 eller nyere

I tillegg til å redigere dokumenter, kommentere dem, tilføye effekter, vannmerker og signaturer, så kan Adobe Acrobat eksportere dine PDF-dokumenter til en mengde forskjellige formater, inkludert HTML og Postscript.

Du kan opprette PDF-dokumenter fra forskjellige kilder, inkludert filer, skannede dokumenter og hjemmesider. Du kan også kombinere og flette sammen dokumenter, opprette en PDF-portefølje og bruke en mengde verktøy for å tilføye multimedia, skape PDF-maler, tilføye digitale signaturer m.m.

En stor fordel med Adobe Acrobat er at programmet også har støtte for OCR-skanning av dokumenter. Dette betyr at du kan skanne et dokument til datamaskinen din og Adobe Acrobat vil gjøre det om til tekst, som du kan redigere. Adobe Acrobats nøyaktighet og hastighet er imponerende, og utelukker behovet for OCR-programvare fra en en tredjepart.

Adobe Acrobat tilbyr alle de verktøyene, du noensinne vil få bruk for til å organisere og redigere PDF-dokumenter.

 

Hva får du adgang til med Adobe Acrobat Creative Cloud?

2 enheter – hver bruker av Adobe Creative Clouds kan installere adobeproduktet på opp til 2 separate datamaskiner/enheter.

Alt er oppdatert – du skal ikke bekymre deg lenger om programoppdateringer eller lign. Alle produkt- og sikkerhetsoppdateringer, samt nye versjoner av Adobe Acrobat til Creative Clouds blir automatisk implementert og dekkes av abonnementet ditt.

Lagringsplass på nettet – hver bruker av Adobe Creative Cloud får 20 GB lagringsplass på nettet stilt til rådighet til sikkerhetskopiering og synkronisering av data.

Ekspertstøtte – du får adgang til teknisk støtte hele døgnet (med spesiell telefonlinje), samt mulighet til å kontakte Adobe-støtten på e-post eller nettsnakk dersom du har behov for det.

Abonnementet – du kjøper adgang til ditt Adobe-produkt i en periode på 12 måneder uten binding. Ønsker du ikke å fortsette etter avsluttet abonnementsperiode skal du ikke foreta deg noe ettersom abonnementet automatisk utløper. Du behøver ikke aktivt å si det opp.

 

Fordeler med Creative Cloud

– Abonnementet ditt er ikke knyttet til en individuell eller bestemt bruker, og det gjør det fleksibelt for virksomheter å tilegne modulene i Adobe Creative Clouds for lag til nettopp den medarbeideren eller brukeren som har behov for dem – den innebygde fleksibiliteten gjør at man kan skifte eller helt overdra abonnementet til en annen bruker uten problemer.

– Ettersom abonnementet ikke er knyttet til en bestemt bruker, så betyr det heller ikke noe at f.eks. en medarbeider stopper i virksomheten. Det er enkelt og fort å overdra abonnementet til en annen i virksomheten.

– Hvis du er IT-sjef eller ansvarlig for IT i virksomheten vil du også finne det veldig praktisk at du kan styre, administrere og rulle ut medlemsskabet/abonnementet på Creative Cloud fra ett sentralt sted. I prinsippet trenger dine kolleger ikke å bli involvert ettersom du styrer alt – de skal kun sette pris på at deres daglige arbeide er blitt enklere med Adobe Creative Clouds for lag.

 

Systemkrav

Windows 7 (32- og 64 bit), Windows 8 (32- og 64 bit), Microsoft Windows Server 2008 R2

– 1,5 GHz-prosessor eller hurtigere
– 1 GB-minne
– 4,5 GB ledig plass på harddisken
– 1024 × 768 skjermoppløsning

Mac OS X 10.9 eller nyere

– Intel-prosessor
– 1 GB-minne
– 2,75 GB ledig plass på harddisken
– 1024 × 768 skjermoppløsning