• Acrobat Pro DC Norsk

Adobe Acrobat Pro 2017 – Windows (Fullversjon)

Med Adobe Acrobat Pro DC (Document Cloud) kan du opprette, redigere, digitalt underskrive og behandle PDF-dokumenter helt etter dine preferanser og behov. Denne versjonen har en livslang lisensperiode.

5 595 kr inkl mva

Compare
Spørsmål? Send oss en mail her.

Fordelaktig.no er registrert Adobe forhandler

Produktet blir levert elektronisk. Etter bestillingen vil du vanligvis innen få minutter etter bestilling motta en e-post med en nedlastingslenke og en lisensnøkkel til programvaren. I noen tilfeller kan det ta opptil 24 timer på hverdager. I helger og helligdager kan det påløpe lengre leveringstid. Det er ingen fraktkostnader med denne leveringsmetoden.

Lagerstatus: Elektronisk nedlasting
Produsent: Adobe
Språk: Engelsk
Antall lisenser: 1 PC (Lisensen kan ikke knyttes til Adobe ID)
Varighet: Ubegrenset
Operativsystem: Windows 7, Windows 8 & Windows 10

Med Adobe Acrobat Pro DC (Document Cloud) kan du opprette, redigere, digitalt underskrive og behandle PDF-dokumenter helt etter dine preferanser og behov. Denne versjonen har en livslang lisensperiode.

Denne versjonen er for Windows – klikk her hvis du ønsker Adobe Acrobat Pro DC for Mac OS X.

Brukergrensesnittet har fått et ansiktsløft i forhold til tidligere versjoner av Adobe Acrobat, og programmet er nå enkelt og gjennomført med lett tilgjengelige funksjoner.

Hva betyr det nye Adobe Acrobat “Document Cloud” (DC)? Og er det et nytt webbasert program eller tjeneste?

Det er ingen grunn til bekymring. Alt er som det skal være – faktisk enda bedre enn tidligere. Man kan godt si at Adobe Acrobat DC Pro er “Acrobat XII”, eller versjon “12”, bare med forbedrede funksjoner og en lang rekke nye og spennende funksjoner.

Selve “Document Cloud”-aspektet betyr at det er et sentralt sted, hvor du som bruker kan lagre alle PDF-dokumenter du jobber med og samtidig enkelt dele dokumentene med andre brukere/kolleger og synkronisere til for eksempel mobile enheter samt legge til digitale signaturer. Når et digitalt signatur brukes til eksempelvis en kontrakt, kan du alltids spore signaturet og unngå misbruk.

Document Cloud er nærmest et genialt tiltak fra Adobes side, som integrerer online verktøyer og tjenester, som i stor grad vil hjelpe både den alminnelige brukeren, ansatte, og bedriften med å behandle og dele deres viktige PDF-dokumenter. Helt sentralt i Document Cloud er Adobe Acrobat, som utenfor enhver tvil har satt standarden for opprettelse, redigering og deling av PDF-dokumenter.

Denne versjonen av Adobe Acrobat DC Pro er en såkalt “perpetual” lisenstype, hvilket betyr at du kjøper en permanent/ubegrenset lisensperiosde og ikke et abonnement – du betaler derfor én gang for programmet og eier det permanent. I forhold til Adobe Acrobat DC Pro i “Creative Cloud”-versjonen, så sparer du inn beløpet allerede innen ett år i forhold til å investere i CC-abonnementsløsningen.

 

Systemkrav

Operativsystem: Windows 7, Windows 8 & Windows 10

1,5 GHz-prosessor eller raskere
1 GB RAM
4,5 GB tilgjengelig plass på harddisken
1024 × 768 skjermoppløsning

 

Note

Denne versjonen kan ikke kobles til din Adobe ID

 

Skjermbilder

adobe-acrobat-dc3

adobe-acrobat-dc5

adobe-acrobat-dc4