• Adobe Photoshop CC på norsk

Adobe Photoshop CC – Creative Cloud til 2 enheter (12 måneder)

Adobe Photoshop er synonymt med verdens mest populære og avanserte dataprogram til redigering av digitale bilder og fotografier. Photoshop blir brukt av fotografer, designere, nett-profesjonelle og video-profesjonelle verden over. Overdådige funksjoner, rene kanter og presise detaljer er noen av grunnene til at Adobe med sitt Photoshop-program er kongen av bilderedigering.

4 195 kr inkl mva

Compare
Spørsmål? Send oss en mail her.

Fordelaktig.no er registrert Adobe forhandler

Produktet blir levert elektronisk. Etter bestillingen vil du vanligvis innen få minutter etter bestilling motta en e-post med en nedlastingslenke og en lisensnøkkel til programvaren. I noen tilfeller kan det ta opptil 24 timer på hverdager. I helger og helligdager kan det påløpe lengre leveringstid. Det er ingen fraktkostnader med denne leveringsmetoden.

Lagerstatus: Elektronisk nedlasting
Produsent: Adobe
Språk: Norsk, Dansk, Svensk og Engelsk (multi)
Antall lisenser: 2 enheter
Varighet: 12 måneder
Operativsystem:

Den helt nye Smart Sharpen er den mest avanserte skarphetskapende teknologien som er til rådighet i dag. Den analyserer bildet for å maksimere klarhet og minimere forstyrrelser/støy og den lar deg fininnstille til resultater av høy kvalitet og med naturlig fremtreden, uten at det ser kunstig ut på det ferdige bildet.

Forstørr et bilde av dårlig kvalitet slik at det ser storslått ut på trykk, eller start med et større bilde og forstørr det til plakat-, eller gjerdestørrelse. Den nye teknologien bevarer detaljer og skarphet uten å fremkalle forstyrrelse i bildenes fremtreden.

Ta vare på opptak som du trodde var søppel på grunn av at kameraet ikke ble holdt helt stille. Uansett om uskarpheten skyldes langsom hastighet, eller en lang brennvidde, så analyserer Camera Shake Reduction dets bane og hjelper til med å gjenopprette skarpheten.

Bruk Camera Raw-redigeringer, som et filter til hvert lag eller fil i Photoshop, og funksjonen forbedrer dem på en hvilken som helst måte du måtte ønske. Med den nye Adobe Camera Raw 8 får du mer presise metoder til å ”helbrede” bilder, ordne perspektivforvrengninger og lage vignetter.

Bruk Blue Gallery og gjør effektene flytende uten ødeleggende virkning (uten tap av bildekvalitet) takket være støtte for Smart Object. Din originale fil forblir intakt, når du tilføyer utviskningseffekter – eller dytter, drar, rynker eller blåser opp bildet eller videoen. Rediger eller fjern effektene – når det passer deg, selv etter at du har lagret filen din.

Adobe Photoshop CC, men kalles også for Creative Cloud, er en abonnementsbasert utgave som Adobe har valgt å tilby. Du kjøper adgang til programmet i 12 måneder om gangen – med andre ord får du med denne versjonen adgang til Adobe Photoshop i 12 måneder, og du kan installere programmet på 2 datamaskiner/enheter i din husstand.

Vi gjør oppmerksom på at du kan kun bestille dette produktet som bedrift med gyldig organisasjonsnummer.

 

Systemkrav

Windows:

– Intel Pentium 4 eller AMD Athlon 64-prosessor
– Microsoft Windows 7, Windows 8 eller Windows 8.1
– 2 GB Minne (8 GB anbefalt)
– 2 GB harddiskplass (kan ikke installeres på minnepinner)
– 1024 x 768 oppløsning anbefales

Macintosh:

– Intel flerkjerneprosessor med 64-bit
– Mac OS X versjon 10.7.5 eller nyere
– 2 GB Minne (8 GB anbefalt)
– 3,2 GB harddiskplass (kan ikke installeres på minnepinner eller en harddisk som bruker et filsystem som gjør forskjell på store og små bokstaver)
– 1024 x 768 oppløsning anbefales

 

Skermbilde

Adobe Photoshop CC på norsk - Skermbilde