• lightroom_1

Adobe Photoshop Lightroom 6 – Win/Mac (Fullversjon)

Adobe Lightroom 6 – Win/Mac (Fullversjon) er en omfattende programvareløsning for redigering, behandling, organisering og eksportering av dine bilder og digitale fotografier. Denne versjonen av Adobe Lightroom har en ubegrenset levetid og kan installeres under Windows og Mac OS X. Merk: Dette produktet kan ikke brukes på datamaskiner som har produkter i Adobes CC-serie (Creative Cloud) installert.

1 099 kr inkl mva

Compare
Spørsmål? Send oss en mail her.

Fordelaktig.no er registrert Adobe forhandler

Produktet blir levert elektronisk. Etter bestillingen vil du vanligvis innen få minutter etter bestilling motta en e-post med en nedlastingslenke og en lisensnøkkel til programvaren. I noen tilfeller kan det ta opptil 24 timer på hverdager. I helger og helligdager kan det påløpe lengre leveringstid. Det er ingen fraktkostnader med denne leveringsmetoden.

Lagerstatus: Elektronisk nedlasting
Produsent: Adobe
Språk: Engelsk, tysk, fransk, italiensk, spansk, portugisisk, svensk & nederlandsk.
Antall lisenser: 1 Enhet (Lisensen kan ikke knyttes til Adobe ID). Merk: Dette produktet kan ikke brukes på datamaskiner som har produkter i Adobes CC-serie (Creative Cloud) installert.
Varighet: Ubegrenset
Operativsystem: Windows & Mac

Lightroom er Adobes topprodukt hva gjelder programvare til profesjonell fotoutvikling, behandling og håndtering av grafiske bilder. Adobe Lightrooms kraftfulle funksjoner gjør det mulig for brukeren å omdanne fotografier i RAW-format til vakre bilder. Skarphet, kontrast, tone og balansen mellom hvitt og farge kan justeres manuelt ned til minste detalj, eller ved bruk av et omfattende utvalg av standardinnstillinger og innstillinger. Stilformer, som svart og hvitt, sepia, sterkt kontrasterende farger og Velvia, er lett tilgjengelig med ett enkelt klikk.

For håndtering av fotografier, gir Adobe Lightroom muligheter for plassering i kataloger og samlinger, som kan omfatte ett eller flere bilder fra forskjellige mapper på harddisken din eller fra andre medier. Bokmodulet bidrar til enkel oppretting av fotobøker eller brosjyrer som kan sikkerhetskopieres som PDF. Lightroom er i stand til å importere AVCHD-videoer for konvertering til enkeltbilder i JPG-format for videre behandling. Bilder med GPS-data kan vises på deres plassering i Google Maps.

Adobe Lightroom fungerer også som et effektivt organiseringsprogram for dine bilder. Du kan arrangere bildene tilpasset dine behov via en intuitiv mappebasert datastruktur. Adobe Lightroom gir deg mulighet til å lagre bilder på diverse lagringsenheter, og programmet lagrer forhåndsvisninger – med lav bildeoppløsning – av hvert bilde i sin sentrale database, slik at det er mulig for deg å navigere gjennom bilder og fotografier, selv når de originale filene er frakoblet. Du vil kunne søke i bildene dine ut fra et hvilket som helst antall kriterier og dermed få fortgang i prosessen for å lokalisere et spesifikt bilde.

Bildeformater: Camera Raw, DNG, TIFF, JPG, Photoshop (PSD) med mer.

Videoformater: AVI, MOV, MP4 med mer.

Systemkrav

Windows

Intel eller AMD prosessor med 64-biter støtte (Dual-core prosessor anbefalt til HD- eller AVCHD-videofunksjonalitet).
Windows 7 med Service Pack 1, Windows 8 eller Windows 8.1.
2 GB RAM (4 GB anbefalt).
2 GB harddiskplass.

Mac OS X

Multicore Intel prosessor med 64-biter støtte.
Mac OS X 10.8, 10.9 eller 10.10.
2 GB RAM (4 GB anbefalt).
2 GB harddiskplass.

Screenshot

Adobe Lightroom 6 Screenshot