Affinity Photo 2

Affinity Photo er det ultimate motstykket til Adobe Photoshop. Les hvorfor her.
Regular price: 949.0000 NOK In stock! Order now!
kr 949 Inkl Moms
Antall:
ELLER

Skal du jobbe med grafisk design? Det første som kommer mest inn på meg er Adobe Photoshop. MEN! Du bør sterkt vurdere Affinity Photo! Hos e-Gear.dk jobber vi alltid for å finne de beste alternativene på markedet og teste om de er gode nok for kundene våre. Vi har derfor etablert et nært samarbeid med Affinity, som gjør markedets absolutt beste motstykke til Adobes Photoshop, Indesign og illustratør.


Foto er tilhørighetssvaret til Adobe Photoshop, både når vi ser på funksjoner, layout, brukeropplevelse og mer. Det er imidlertid mye billigere, noe som selvfølgelig er avgjørende. Det betyr også at de tyngre grafikkprogrammene har blitt tilgjengelig for både privat og næringsliv.

Hos fordelaktig.no er vi dypt imponert over alle de 3 versjonene som dekker følgende:


Poto (Jobbe som Adobe Photoshop)
Designer (Jobbe som Adobe Illustrator)
Publisher (fungere som Adobe Indesign)


og på fordelaktig.nohar vi samlet det hele i en komplett pakke som heter Affinity Master Collection


Affinity Photo har blitt et veldig populært program blant fotografer, online designere og andre kreative fagpersoner over hele verden som elsker systemoppsett, gjenkjennelighet fra Adobe, hastighet og ikke minst prisen. Med den nyeste kraftige datateknologien og er den eneste fullastede redigereren som er integrert på tvers av macOS, Windows og iOS, står Affinity utrolig sterk sammenlignet med Adobe Photoshop.Ytelse og kraft
Motorens rå kraft på Affinity Photo gir deg et overraskende raskt bildebehandlingssystem. Den er faktisk så kraftig at du kan se endringene dine som er gjengitt i sanntid, krydret med det enorme settet med verktøy skreddersydd til kravene i en profesjonell arbeidsflyt.


+ Live, sanntidsredigering
+ Massiv bildestøtte (100+ megapiksler)
+ Superglatt panorering og zoom ved 60 fps
+ Åpne og redigere PSD- og PSB-filer
+ PSD-objekt for import


retusjering
Enten du vil foreta raske korrigeringer eller bruke tid på en detaljert retusjering, har Affinity Photo et komplett sett med retusjeringsverktøy og dedikerte funksjoner for akkurat det formålet.


+ Jevn og retusjerende hud med frekvensseparasjon
+ Unngå, brenne, klone, lappe og fjerne flekker
+ Dedikerte tegnefunksjoner
+ Fjern uønskede gjenstander med den magiske penselenDynamisk filterlag
Effekter som uskarphet, belysning, forvrengning og perspektivkorreksjoner kan alle brukes som ikke-ødeleggende dynamiske filterlag. Dette betyr at du kan slette dem, maskere dem, omorganisere dem og justere parametere når som helst. Det er en helt ny måte å jobbe på.

+ Legg til dynamiske filtereffekter
+ Bruk på enkeltlag eller over en gruppe lag
+ Masker og slett områder
+ Live forhåndsvisning av full oppløsning.

Full RAW
Når du har tatt bilder i RAW, kan Affinity importere alle dataene, slik at du får en super glatt opplevelse i redigeringsarbeidet ditt med alle dataene fra kameraet. Ta frem alle detaljene og sjekk de finere rettelsene for å ta det bildet til et helt annet nivå.

+ Profesjonelle linsekorreksjoner
+ Juster eksponering, svart flekk, hvitbalanse og mer
+ Vis histogrammer, oppblåste høydepunkter, skygger og toner
+ Se og rediger EXIF-informasjon
+ Støyreduksjon og fjerning av hot pixel
+ Importer XMP-filer (bare metadata)
+ Rediger metadata
+ Batchinformasjon om opphavsrett og rettigheter

Flotte komposisjoner
Med muligheten til ubegrensede lag gir Affinity Photo en fullstendig oversikt med justeringer, effekter og levende filtre, som alle kan grupperes, klippes, maskeres eller blandes sammen for å lage utrolig komplekse bildekomposisjoner.

+ Ubegrenset lag
+ Lageffekter
+ Live miksemodus
+ Maske & berglag
+ Vector- og tekstverktøy

Børste
Affinity Photo inneholder mange super fine børster, og du har selvfølgelig muligheten til å legge til dine egne.

+ Stort bibliotek med børste inkludert
+ Lag tilpassede børster med avansert dynamikk
+ Kombiner flere børster i ett slag
+ Full støtte for Wacom og andre grafikktabletter
+ Full støtte for Apple Pencil (iPad-versjon)
+ Importer .abr-børstefiler

Feilfrie fotosammensetninger
Få perfekte panoramaer hver gang med Affinity Photos avanserte sømalgoritme, inkludert automatisk bildejustering og fullstendige perspektivkorreksjoner.


Raffinerte valg
Oppnå et enormt høyt detaljnivå som du aldri trodde var mulig med Affinity Fotos avanserte valgalgoritmer. Enten du kutter objekter, lager masker eller selektivt bruker justeringer, kan du enkelt gjøre ekstremt presise valg - selv ned til individuelle detaljerte redigeringer.


+ Valgbørste og stav
+ Marquee- og lasso-verktøy
+ Forbedre valg av valg
+ Mal for å velge
+ Fint verktøy


HDR
Affinity Photos HDR-algoritme skaper utrolig naturlige bilder, slik at du kan låse opp hele dynamikken og scenens dybde i bildet. Du kan jobbe naturlig med hele 32-bits bildet eller bruke omfattende lydkortfasiliteter for å få enda bedre resultater i bildene dine.


+ Ubegrensede kildebilder
+ Kontroll av fulltonekartlegging
+ Slå sammen direkte fra RAW
+ Retting av justering og perspektiv


32-bit arbeidsflyt
Affinity er det eneste redigeringsverktøyet som tilbyr en-til-ende 32-biters arbeidsflyt for arbeid på HDR-bilder, gjengivelser, teksturer eller eksport fra 3D-programvare.


+ OpenEXR og Radiance HDR-støtte
+ Importer OpenColorIO-konfigurasjoner
+ HDR / EDR skjermstøtte


fokus
Slå sammen flere bilder tatt på forskjellige fokusavstander for detaljerte makrofotograferingsresultater. Affinity Photo tar seg av alle justeringer og avslutter med en dyp analyse og gir deg best mulig resultat.Enheter og filformater
Affinity tilbyr 100% filformatskompatibilitet i Windows, Mac, slik at du kan jobbe med den samme filen på hvilken som helst enhet.


PSD Import / Eksport
For å sikre arbeidsflyten din mellom programmer som Affinity og Adobe Photoshop. Da er du sikker på at det ikke er et problem hvis du vil åpne filer fra photoshop i Affinity Photo. Du får følgende:


+ PSD Import / Eksport
+ PSB-import
+ Lagintegritet
+ Plugins støttes
+ Børstestøtte
+ PSD Smart Object import


Det er alltid vanskelig hvis du normalt bruker f.eks. Adobe Photoshop og må bytte til noe annet, og ja, det vil være ting du bare må henvende deg til. Men når det er sagt, er vi i e-Gear.dk enige om at Affinity er et fantastisk produkt sammenlignet direkte med Adobe Photoshop. Både når det gjelder de mange funksjonene og verktøyene som følger med. Men det er tydelig at pris også spiller en veldig stor faktor.


Vi anbefaler helt klart at hvis du vil jobbe mer seriøst med grafisk design og ønsker et system som tydelig kan konkurrere med Adobe, så er Affinity det eneste riktige valget.

Windows:
Microsoft Windows 11 (alle versjoner unntatt Windows 11 S-modus og Windows 11 for ARM).
Microsoft Windows 10 64-bit 2004(20H1) eller nyere (alle versjoner unntatt Windows 10 S og Windows 10 for ARM).
* 32-biters Windows støttes ikke.

Minimum:
CPU: Intel- eller AMD-prosessor med 2 kjerner og 64-bits støtte.
RAM: 4 GB minne.
HDD: 1 GB ledig diskplass.
Grafikkort med DirectX 10-støtte.
Skjermoppløsning på 1280x768.

Anbefalt:
CPU: Intel- eller AMD-prosessor med 4+ kjerner og 64-bits støtte.
RAM: 8+ GB minne.
SSD: 1+ GB ledig diskplass.
Grafikkort med DirectX 12-støtte for støtte for maskinvareakselerasjon.
Skjermoppløsning på 1280x768 eller høyere.


macOS:
Apple macOS 10.15 (Catalina), 11 (Big Sur), 12 (Monterey), 13 (Ventura).

Mac Pro, iMac, iMac Pro, MacBook, MacBook Pro, MacBook Air, Mac Mini.
CPU: Intel eller ARM-basert Apple Silicon-prosessor (M1 / M2).
RAM: 4+ GB minne.
HDD: 3+ GB ledig diskplass.
Skjermoppløsning på 1280x768 eller høyere.

ESD "Electronic Software Delivery" leveres på e-post innen 24 timer.

Sprog: Engelsk

Antal licenser: 1 enhet

Varighed : Livstid

Platform: Windows, Mac

Manufacturer : Affinity

KLAGE

Innkjøpslovens mangelsregler gjelder.

Når du handler hos fordelaktig.no, har du selvfølgelig 24 måneders rett til å inngi en klage. Det er selvfølgelig et krav at klagen er berettiget og at mangelen ikke har oppstått som følge av feil bruk av produktet eller annen skadelig atferd. Vennligst oppgi hva problemet er så detaljert som mulig. (Skjermbilder, eventuelle logger)

Eventuell klage på mangler i leverte programvareprodukter må etter at Kjøper har eller burde ha oppdaget feilen, fremsatt til fordelaktig.no innen rimelig tid. 2 måneder er alltid en rimelig tid. Ellers mister kjøperen retten til å påberope mangelen. Vennligst angi og vis på forespørsel hva feilen består av - normal praksis er at vi ber om et skjermbilde / skjermbilde av feilen eller lignende som kan avklare hva feilen består av. fordelaktig.no kan nekte en klage hvis kjøperen ikke samarbeider eller gir ufullstendig informasjon om produktets mangler.

Digitale varer (ESD-produkter) sendes til: [email protected] - Vi påpeker at hvis det skyldes en feil, vennligst legg ved skremselbilder av feilen du opplever.

I tillegg er du alltid trygg på at prisen du ser er prisen du betaler. Alle priser på fordelaktig.no inkluderer moms toll og avgifter.