Anmeldelser

★★★★★
5 5 1
Jeg kan anbefale Fordelaktig.no på alle måter. Nettbutikken fremstår et trygt og godt sted å handle. Meget god informasjon før og efter kjøp. Supportavdelingen holder meget høy kvalitet. Dette er stedet for trygg og sikker handel. Jeg skal kjøpe mer herfra.

★★★★★
5 5 1
Rask levering av bestilt vare.Hadde en installasjonsproblemer til Mac, men servicen etter kjøp var suveren for å finne løsning på innstallasjonsproblemet. Mye korrespondanse både sent og tidlig, men de ga aldri opp. Anbefales videre!

★★★★★
5 5 1
I forbindelse med oppgradering av programvare valgte vi fordelaktig.no. Som har gitt super service, rask levering og hadde veldig gode priser. Så jeg anbefaler absolutt butikken til andre. Vi kommer tilbake hit neste gang programvare skal kjøpes.

★★★★★
5 5 1
Jeg fikk raskt vite at de hadde litt problemer. Selv om dette resulterte i venting, så svarer de på eposter og holder god dialog. Jeg kjøpte win 7 her og kommer garantert til å kjøpe her igjen. Rå på pris og kundebehandling

★★★★★
5 5 1
Kjøpte meg nytt hovedkort og måtte da ha ny windows pga OEM. Orket ikke å vente på ny disk i posten, så jeg fant denne siden hvor de solgte elektronisk. Kunne ikke ha vært mer fornøyd med service, leveringstid og alt annet. De svarer på mail hele dagen, til og med når det er helg. Trygd og kjapt levert. Anbefales!

★★★★★
5 5 1
Kjempebra nettbutikk, trygg og seriøs. Anbefales på det sterkeste. Veldig bra kundeservice!

★★★★★
5 5 1
Jeg bestilte Windows 8.1 lisenser (ikke like enkelt å få tak i lengre, i hvert fall ikke som kan lastes ned direkte, tidligere gikk dette greit hos Microsoft Store, men de seleger ikke W8.1 lengre). Først ble jeg meget irritert da de ikke var tilgjengelig etter noen timer, kontaktet fordelaktig.no og klaget. De ytet maksimal service og det viste seg at e-mail til meg havnet rett i junkboks, men der var de altså. Alt i alt, meget god pris, leveranse evne og service. Det eneste er da selvsagt at jeg skulle ønske at kriteriene for at det havnet rett i junkboks ikke var oppfylt :)

★★★★★
5 5 1
Kjøpte Windows 7 Professional hos Fordelaktig.no. Etter litt problem med lisensnøkkelen kontaktet jeg support. Martin Leo ga meg en support/hjelp som jeg er strålende fornøyd med; faktisk aldri har opplevd maken til. Skulle ønske at alle firma hadde samme gode service. Nei, jeg er ikke betalt for å skrive gode omtaler. Ei heller pleier jeg å skrive omtaler om ting jeg er fornøyd med, men her gjør jeg et unntak da jeg synes Fordelaktig.no fortjener det. Kommer DEFINITIVT til å handle der igjen, og anbefaler Fordelaktig.no til alle som skal ha noe som de har. På en skal fra 1-10 vil jeg gi Fordelaktig.no 11.

★★★★★
5 5 1
Kjøpte photoshop her og alt fungerte som det skulle, når jeg derimot skulle installere det på min nye pc og avinnstallere på min gamle støtte jeg på noen problemer, men da hjalp kundeservice meg med å få alt på plass igjen! Takk for god service!

★★★★☆
4 5 1
Fikk problem med nedlasting. Selv om dette skjedde på søndag fikk jeg hjelp sporenstreks med ny nedlastningslink. Topp service!

★★★★☆
4 5 1
Site good for software