• Kjøp Anti Explorator antispyware på norsk her

Anti Explorator

Anti Explorator er et norsk program mot spionvare som er utformet og utviklet i Danmark, og som hjelper deg med å holde datamaskinen din fri fra uønskede trusler slik som programvare for reklame, verktøylinjer, tastloggere, «rootkits». Programmet er for tiden et av de mest avanserte programmer i sin sjanger, og har fått en lang rekke priser og flotte vurderinger på nettet – bl.a. på Downloadcentral.no, Download.dk m.fl.

259 kr inkl mva

Compare
Spørsmål? Send oss en mail her.

Produktet blir levert elektronisk. Etter bestillingen vil du vanligvis innen få minutter etter bestilling motta en e-post med en nedlastingslenke og en lisensnøkkel til programvaren. I noen tilfeller kan det ta opptil 24 timer på hverdager. I helger og helligdager kan det påløpe lengre leveringstid. Det er ingen fraktkostnader med denne leveringsmetoden.

Lagerstatus: Elektronisk nedlasting
Produsent: Anti Explorator ApS
Språk: Norsk, Dansk, Svensk, Tysk & Engelsk
Antall lisenser: 1 PC
Varighet: 6 Måneder
Operativsystem: Windows XP, Vista, 7, 8 & 10

Programmet er på norsk, og det gis støtte alle dager – også i helgene! Vi har i tillegg testet deres kundestøtte, og kan bekrefte at vi fikk svar på vår e-post i løpet av 30 min på en søndag. Det er en service som man sjelden ser for denne programtypen!

Programmet inneholder en lang rekke funksjoner:

• Skanning av PC for søppelprogramvare og fjerner evt. trusler
• Skanner registreringsdatabasen for ondsinnede filer. Fjerner uønskede filer, og reparerer skadede filer.
• Holder din prosesslinje/oversikt fri for uønskede programmer. Stopper og blokkerer programmer etter brukerens eget ønske.
• Blokkerer IP-adresser som er kjent for å være skadelige, og mulighet til å sette inn bestemte IP-adresser som inneholder uønsket innhold.

Kort sagt er du og datamaskinen din beskyttet mot uønsket spionprogramvare!
Anti Explorator fjerner fort og effektivt uønskede og farlige elementer fra datamaskinen din. Ut over dette oppnår du også en kontinuerlig beskyttelse siden programmet skanner alle nye filer på datamaskinen din – derfor vet du at datamaskinen din er fri for spionprogramvare. Det finnes gode muligheter til å justere programmet etter behov, og man kan selv velge hvilke funksjoner man ønsker at programmet skal bruke. Man har dessuten mulighet til å velge bestemte filer som man ønsker å kontrollere, eller man kan be programmet om å skanne alle filene på en gang. Etter avsluttet skanning får du en detaljert rapport med en liste over alle trusler, og du kan lett og enkelt fjerne disse med bare et klikk – enklere kan det neppe bli.

Programmet er enkelt å bruke, og oppbygningen er logisk og oversiktlig. Programmet er som fortalt på norsk, og alle funksjonene er også inngående beskrevet, hvis man ikke er så teknisk.

Ønsker du suveren beskyttelse mot spionprogramvare, et enkelt og brukervennlig program, og en hittil usett form for