Ashampoo Home Design

Planlegg, dekorer eller bli kreativ på egen hånd
Regular price: 429.0000 NOK 429 In stock! Order now!
kr 429 Inkl Moms
Antall:
ELLER

Hvordan vil det ferdige huset ditt se ut? Kanskje du trenger ny dekor? eller kanskje ny terresse, men vil bare se hvordan det hele skal se ut før du går tom for å kjøpe dyrt. Med Home Design 5 får du muligheten. Den inneholder alt fra dører, vinduer, balkonger og carporter til sanitære og elektriske installasjoner, inkludert solcelleanlegg. Mangler du en vare? Bare importer den. Dekorer hjemmet ditt og gjør din virtuelle modell til et naturtro arkitektur med en av de mest komfortable boligdesign-applikasjonene på markedet!Millioner av elementer er klare til å bruke for å gi det perfekte resultatet for møblering
Ashampoo Home Design 5 støtter lasting, redigering og lagring av forskjellige nye 3D-objektformater. Dette gir deg tilgang til millioner av 3D-objekter! Bare importer dem og legg dem til designene dine! Med SketchUp- eller Collada-modellstøtte kan du øyeblikkelig bruke mange generiske og merkspesifikke modeller.


Planlegg enkelt installasjonen av solcelleanlegg! 


Komfortable hjelpemidler hjelper deg med å planlegge sofistikerte solcelleanlegg på bare noen få minutter. For takmonterte systemer kan du allerede spesifisere deres layout, velge moduler fra objektkatalogen og deres plassering i installasjonsfasen. Programmet bestemmer automatisk innstillingene for taket så snart du peker på siden de skal plasseres på. Når den er konfigurert, vil den fotovoltaiske installasjonen legges til i planen din.


Omorganiser og få resultatet umiddelbart
Home Design 5 er også det perfekte verktøyet for å dekorere hus og hage. Plasser møbler og dekorasjoner perfekt på forhånd og ta en virtuell omvisning. Det er den enkleste måten å unngå ubehagelige overraskelser og skuffelser. Alt passer harmonisk. Takket være et stort utvalg av møbler, dekorative elementer og planter kan du gi kreativiteten frie tøyler.


Komplekse beregninger? La programmet gjøre det for deg!Enten det er vinkel-, lengde-, areal- eller volumberegning - du trenger bare å fokusere på designet, så gjør Ashampoo Home Design 5 regnestykket. Programmet er ikke en eneste tegningssøknad, men billetten din til veldig presise realistiske modeller.


Fascinerende 3D-forhåndsvisninger
Den fenomenale 3D-visningen lar deg ta en virtuell omvisning i bygningene dine - lenge før den første steinen er lagt. Med Ashampoo Home Design 5 beveger du deg fritt gjennom ditt fremtidige hjem og drar nytte av den realistiske lys- og skyggesimuleringen for å finne de perfekte stedene for møblene dine. Visualiser komplekse bygningskonstruksjoner og få et glimt av hvordan fremtidige prosjekter vil se ut i dag!


Rask og intuitiv
Home Design 5 bruker en båndverktøylinje som grupperer alle funksjoner logisk og tematisk. Dette betyr at du raskt får tilgang til alle funksjoner, og siden programmet er optimalisert for å utnytte systemressursene best mulig, skjer til og med komplekse beregninger og animasjoner på få sekunder. Hvilken annen programvare er så nøyaktig?


Windows:
Microsoft Windows 11 (alle versjoner unntatt Windows 11 i S-tilstand og Windows 11 til ARM).
Microsoft Windows 10 (alle versjoner unntatt Windows 10 S og Windows 10 til ARM).
Microsoft Windows 8 / 8.1 (alle versjoner unntatt Windows 8 / 8.1 til ARM).
Microsoft Windows 7 med Service Pack 1 (SP1).

RAM: Minimum 4 GB systemminne.

Sprog: Engelsk

Antal licenser: 1 enhet

Varighed : Livstid

Platform: Windows

Version: 6

Manufacturer : Ashampoo

KLAGE

Innkjøpslovens mangelsregler gjelder.

Når du handler hos fordelaktig.no, har du selvfølgelig 24 måneders rett til å inngi en klage. Det er selvfølgelig et krav at klagen er berettiget og at mangelen ikke har oppstått som følge av feil bruk av produktet eller annen skadelig atferd. Vennligst oppgi hva problemet er så detaljert som mulig. (Skjermbilder, eventuelle logger)

Eventuell klage på mangler i leverte programvareprodukter må etter at Kjøper har eller burde ha oppdaget feilen, fremsatt til fordelaktig.no innen rimelig tid. 2 måneder er alltid en rimelig tid. Ellers mister kjøperen retten til å påberope mangelen. Vennligst angi og vis på forespørsel hva feilen består av - normal praksis er at vi ber om et skjermbilde / skjermbilde av feilen eller lignende som kan avklare hva feilen består av. fordelaktig.no kan nekte en klage hvis kjøperen ikke samarbeider eller gir ufullstendig informasjon om produktets mangler.

Digitale varer (ESD-produkter) sendes til: [email protected] - Vi påpeker at hvis det skyldes en feil, vennligst legg ved skremselbilder av feilen du opplever.

I tillegg er du alltid trygg på at prisen du ser er prisen du betaler. Alle priser på fordelaktig.no inkluderer moms toll og avgifter.