Ashampoo Undeleter

Aldri mer stress med feil slettede filer
Regular price: 269.0000 NOK In stock! Order now!
kr 269 Inkl Moms
Antall:
ELLER

Det er veldig irriterende hvis for eksempel et vakkert bilde, et viktig dokument eller din favoritt MP3-fil forsvinner eller blir slettet. I en slik situasjon er Undeleter en redning. Dette programmet gjenoppretter slettede filer på ingenting.Undeleter gjenoppretter nå filer som ble slettet. Hvis filer er flyttet til papirkurven og tømt, vil disse filene ikke bli gjenopprettet uten et nytt program. Ashampoo Undeleter er utviklet for nettopp et slikt scenario og sporer og gjenskaper de feil slettede filer og mapper. Selv om Windows® ikke lenger viser disse filene, er de i de fleste tilfeller fremdeles tilgjengelige på harddisken og er ment å bli overskrevet av Windows senere.


Med Undeleter kan du velge hvilke enheter eller partisjoner du vil se etter slettede filer. Søket er ikke begrenset til harddisken på din PC, men kan også utføres på eksterne harddisker, USB-flash-stasjoner, etc.


Etter listen over resultater fra Undeleter, vises tilstanden til de sporede filene også. Slettede filer kan være i forskjellige tilstander. Ved hjelp av programmet kan det bestemmes om alle eller bare deler av den slettede filen kan gjenopprettes eller ikke blir gjenopprettet i det hele tatt.


Om mulig gjenoppretter Undeleter de slettede filene og mappene med bare noen få klikk. I tillegg kan du velge en destinasjonsmappe, harddisk eller eksternt medium.


Så hvis du tilfeldigvis har slettet favorittlåten din fra PCen din, er det ikke en katastrofe lenger. Bare se på den effektive søkefunksjonaliteten i Ashampoo Undeleter og få programmet til å generere en liste over alle slettede filer. En slik liste viser også tilstanden til filene. Dette viser om filen kan gjenopprettes fullstendig, delvis eller ikke i det hele tatt. Deretter kan du gjenskape favorittlåten din til favorittstedet ditt med bare ett klikk.Gjenopprettingsfunksjonen til Undeleter er omfattende og ikke begrenset til datamaskinens harddisk. Slettede filer kan også spores og gjenopprettes fra eksterne USB-stasjoner, USB-flash-stasjoner og andre lagringsmedier.


Viktige funksjoner i korte trekk
Gjenoppretting av filer og mapper på NTFS samt FAT 12, 16 og 32 partisjoner
Gjenoppretting av filer på partisjoner med aktiv NTFS-komprimering
Gjenoppretting av filer på partisjoner med aktiv NTFS-kryptering
Gjenopprett alternative datastrømmer (ADS) på NTFS-partisjoner
Støtter alle kjente filsystemer på Microsoft Windows®
VELDIG rask MFT- og FAT-algoritme samt ekstremt rask gjenoppretting
Ubegrenset restaurering av objekter (filer, mapper)
Vurdering og evaluering av tilstanden til de gjenskapte gjenstandene
Raskt og derfor intuitivt brukergrensesnitt
Vær forberedt på neste datakrasj med Ashampoo Undeleter, og lar deg raskt gjenopprette slettede filer.

Windows:
Microsoft Windows 11 (alle versjoner unntatt Windows 11 i S-tilstand og Windows 11 til ARM).
Microsoft Windows 10 (alle versjoner unntatt Windows 10 S og Windows 10 til ARM).
Microsoft Windows 8 / 8.1 (alle versjoner unntatt Windows 8 / 8.1 til ARM).
Microsoft Windows 7 med Service Pack 1 (SP1).

ESD "Electronic Software Delivery" leveres på e-post innen 24 timer.

Sprog: Norsk og multi-language

Antal licenser: 1 enhet

Varighed : Livstid

Platform: Windows

Manufacturer : Ashampoo

KLAGE

Innkjøpslovens mangelsregler gjelder.

Når du handler hos fordelaktig.no, har du selvfølgelig 24 måneders rett til å inngi en klage. Det er selvfølgelig et krav at klagen er berettiget og at mangelen ikke har oppstått som følge av feil bruk av produktet eller annen skadelig atferd. Vennligst oppgi hva problemet er så detaljert som mulig. (Skjermbilder, eventuelle logger)

Eventuell klage på mangler i leverte programvareprodukter må etter at Kjøper har eller burde ha oppdaget feilen, fremsatt til fordelaktig.no innen rimelig tid. 2 måneder er alltid en rimelig tid. Ellers mister kjøperen retten til å påberope mangelen. Vennligst angi og vis på forespørsel hva feilen består av - normal praksis er at vi ber om et skjermbilde / skjermbilde av feilen eller lignende som kan avklare hva feilen består av. fordelaktig.no kan nekte en klage hvis kjøperen ikke samarbeider eller gir ufullstendig informasjon om produktets mangler.

Digitale varer (ESD-produkter) sendes til: [email protected] - Vi påpeker at hvis det skyldes en feil, vennligst legg ved skremselbilder av feilen du opplever.

I tillegg er du alltid trygg på at prisen du ser er prisen du betaler. Alle priser på fordelaktig.no inkluderer moms toll og avgifter.