• avast-pro-antivirus-norsk

Avast! Antivirus Pro – 1 PC / 1 år

Ønsker du et kompetent og prisvinnende antivirusprogram, så er Avast! Pro Antivirus et særdeles godt forslag. Programvaren er på norsk og bruker lite systemressurser i Microsoft Windows.

229 kr inkl mva

Compare
Spørsmål? Send oss en mail her.

Produktet blir levert elektronisk. Etter bestillingen vil du vanligvis innen få minutter etter bestilling motta en e-post med en nedlastingslenke og en lisensnøkkel til programvaren. I noen tilfeller kan det ta opptil 24 timer på hverdager. I helger og helligdager kan det påløpe lengre leveringstid. Det er ingen fraktkostnader med denne leveringsmetoden.

Lagerstatus: Elektronisk nedlasting
Produsent: AVAST Software s.r.o.
Språk: Norsk
Antall lisenser: 1 PC
Varighet: 12 måneder
Operativsystem: Windows

Ønsker du et kompetent og prisvinnende antivirusprogram, så er Avast! Pro Antivirus et særdeles godt forslag. Programvaren er på norsk og bruker lite systemressurser i Microsoft Windows.

Teknologien som Avast! Pro Antivirus bygger på har vunnet mange priser og blitt fremhevet av bla. Pålitelige analyseinstitutter og testvirksomheder som Virus Bulletin, AV-Comparatives og Westcoast Labs som klart én av de bedste i verden. Normalt scorer alle Avast! Produkter helt i toppskiktet i diverse uavhengige tester og analyser – det er din garanti for et godt antivirusprogram.

Antivirus-scanneren i Avast! Pro Antivirus er alltid oppdatert med de nyeste virusdefinisjonene, og det gjør den i stand til å oppdage alle forekomster av virus, spionprogramvare, «rootkits», skadelig programvare, trojanske hester og alle typer ondsinnede infeksjoner. Hver gang du laster ned eller overfører data til datamaskinen din, vil Avast! Pro Antivirus skanne aktuelle data – er det noe som tyder på virus eller annen skadelig programvare i noe av de overførte dataene, så blir det blokkert med det samme.

Modulene Safezone og Sandbox hjelper med praktiske oppgaver. Safezone er med på å sikre dine personfølsomme opplysninger hver gang du handler på nettet eller logger på nettbanken din. Sandbox lar deg åpne programmer i et sikret rum, så dersom det finnes et skjult virus – kan det ikke nå resten av systemet ditt.

Avast! Pro Antivirus er et prismessig godt antivirusprogram, og leveres på norsk.

Systemkrav

- Støtter Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8, Windows 8.1 (både 32-bit og 64-bit)

- Prosessor: Pentium3-prosessor eller bedre

- 128 MB ledig RAM (minne)

- 750 MB ledig harddiskplass