• avast-internet-security-norsk

Avast! Internet Security – 1 PC / 1 år

Avast! Internet Security er en sikkerhetspakke, som brukes av både private pc-brukere og større virksomheter til å beskytte mot virus og trusler på nettet. Denne versjonen av Avast! Internet Security er på norsk.

259 kr inkl mva

Compare
Spørsmål? Send oss en mail her.

Produktet blir levert elektronisk. Etter bestillingen vil du vanligvis innen få minutter etter bestilling motta en e-post med en nedlastingslenke og en lisensnøkkel til programvaren. I noen tilfeller kan det ta opptil 24 timer på hverdager. I helger og helligdager kan det påløpe lengre leveringstid. Det er ingen fraktkostnader med denne leveringsmetoden.

Lagerstatus: Elektronisk nedlasting
Produsent: AVAST Software s.r.o.
Språk: Norsk
Antall lisenser: 1 PC
Varighet: 12 måneder
Operativsystem: Windows

Avast! Internet Security er en sikkerhetspakke, som brukes av både private pc-brukere og større virksomheter til å beskytte mot virus og trusler på nettet. Denne versjonen av Avast! Internet Security er på norsk.

En god grunn til å velge Avast! Internet Security, eller et programvareprodukt fra Avast!, er den prisvinnende teknologien som er kjernen i programvaren. Uavhengige analyseinstitutter og testvirksomheter som Virus Bulletin, AV-Comparatives og Westcoast Labs har flere ganger tildelt Avast! Programvareprodukter toppkarakter – ettersom teknologien i alle Avast! Programvareprodukter er den samme, så tar du ikke galt avsted med Avast! Internet Security.

Den sentrale modulen i Avast! Internet Security er antivirusskanneren, som er utviklet til å bekjempe virus, spionprogramvare, «rootkits», skadelig programvare og alle typer av infeksjoner som kan skade datamaskinen din. Som antivirusprogram er Avast! Internet Security helt på linje med alle krav i sikkerhetsbransjen. En sanntidsbeskyttelse sørger for å sjekke alle filer og data du laster ned eller på anden måte overfører til datamaskinen din. Du kan alltid starte en manuell skanning av datamaskinen din eller du kan stille inn Avast! Internet Security til å utføre tidsplanlagte skanninger på utvalgte tidspunkter – f.eks. hver eneste fredag klokken tre.

Som et supplement til antivirusskanneren har Avast! Internet Security en riktig god brannmur, som blokkerer angrep fra hackere, sikrer dine data og identitet på nettet. Du kan i prinsippet selv stille inn nivået i brannmuren, men som utgangspunkt er innstillinger i Avast! Internet Security tilfredsstillende og med til å sikre deg optimalt. All datatrafikk og nettverksforespørsler til datamaskinen din vil løpende bli analyseret av Avast! Internet Security, dersom det er ugler i mosen vil Avast! Internet Security straks blokkere en forbindelse.

Til din innboks har Avast! Internet Security en modul for søppelpost som hjelper med å sortere søppelpost, søppel, fisking og andre mindre interessant reklamepost til en separat mappe, slik at du ikke må slette dem manuelt. Hvis en post du mottar inneholder noen former for virus, farlige koblinger eller andre typer skadelig programvare vil den straks bli blokkert så den ikke når frem til datamaskinens harddisk.

Mindre moduler er henholdsvis Safezone og Sandbox som hver for seg tjener et praktisk formål. Safezone oppretter en såkaldt «sikker sone», hver eneste gang du går på nettbank, utveksler fortrolige opplysninger, kjøper inn via internettet (f.eks. ved køb av en konsertbillett eller i en nettbutikk) med det formål at sikre dine personfølsomme opplysninger maksimalt. Sandbox lar deg åpne usikre programmer eller filer i en sandkasse, som fungerer som et sikkert rom til avvikling av mistenkelige prosesser – viser det seg, at mistanken var begrunnet, så eksisterer sandkassen kun i et virtuelt rom og den «aktive» prosessen kan ikke gjøre noen skade.

Med til Avast! Internet Security får du en rekke andre praktiske funksjoner som oppdatering av all installert programvare, opprydning i nettleseren din og mye mer. Vi kan varmt anbefale Avast! Internet Security som en norskspråklig sikkerhetspakke.

Avast! Internet Security