Regular price: 239.0000 NOK 239 In stock! Order now!

Avast Pro Antivirus 2019

Ønsker du et kompetent og prisvinnende antivirusprogram, så er Avast! Pro Antivirus et særdeles godt forslag. Programvaren er på norsk og bruker lite systemressurser i Microsoft Windows.

Teknologien som Avast! Pro Antivirus bygger på har vunnet mange priser og blitt fremhevet av bla. Pålitelige analyseinstitutter og testvirksomheder som Virus Bulletin, AV-Comparatives og Westcoast Labs som klart én av de bedste i verden. Normalt scorer alle Avast! Produkter helt i toppskiktet i diverse uavhengige tester og analyser – det er din garanti for et godt antivirusprogram.

Antivirus-scanneren i Avast! Pro Antivirus er alltid oppdatert med de nyeste virusdefinisjonene, og det gjør den i stand til å oppdage alle forekomster av virus, spionprogramvare, “rootkits”, skadelig programvare, trojanske hester og alle typer ondsinnede infeksjoner. Hver gang du laster ned eller overfører data til datamaskinen din, vil Avast! Pro Antivirus skanne aktuelle data – er det noe som tyder på virus eller annen skadelig programvare i noe av de overførte dataene, så blir det blokkert med det samme.

Modulene Safezone og Sandbox hjelper med praktiske oppgaver. Safezone er med på å sikre dine personfølsomme opplysninger hver gang du handler på nettet eller logger på nettbanken din. Sandbox lar deg åpne programmer i et sikret rum, så dersom det finnes et skjult virus – kan det ikke nå resten av systemet ditt.


Spesifikasjoner

Plattform: Windows
Produkttype: Electronic Software Download
Språk: Norsk

Minstekrav: Windows 7, Windows 8, Windows 10

- Intel eller AMD prosessor
- 1 GB RAM
- 1 GB harddiskplass

Programvare - Nedlasting
NOK  239,00 Inkl. 25% MVA
Antall:
ELLER Legg til sammenligning
Produktinformasjon

Språk: Norsk, Engelsk

Produsent: Avast

Plattform: Windows 7, Windows 8, Windows 10