• avg-antivirus-norsk-16

AVG Antivirus – 1 PC / 1 år

AVG AntiVirus er et av de mest populære antivirusprogrammene i verden – og programvaren lever opp til forventningene til både de som bruker pc privat og de som bruker pc til jobb. Kort fortalt er AVG AntiVirus et fortreffelig norskspråklig antivirusprogram, og spesielt prisen gjør dette til et godt kjøp.

179 kr inkl mva

Compare
Spørsmål? Send oss en mail her.

Fordelaktig.no er registrert AVG forhandler

Produktet blir levert elektronisk. Etter bestillingen vil du vanligvis innen få minutter etter bestilling motta en e-post med en nedlastingslenke og en lisensnøkkel til programvaren. I noen tilfeller kan det ta opptil 24 timer på hverdager. I helger og helligdager kan det påløpe lengre leveringstid. Det er ingen fraktkostnader med denne leveringsmetoden.

Lagerstatus: Elektronisk nedlasting
Produsent: AVG Technologies
Språk: Norsk
Antall lisenser: 1 PC
Varighet: 12 måneder
Operativsystem: Windows

AVG AntiVirus er et av de mest populære antivirusprogrammene i verden – og programvaren lever opp til forventningene til både de som bruker PC privat og de som bruker PC til jobb. Kort fortalt er AVG AntiVirus et fortreffelig norskspråklig antivirusprogram, og spesielt prisen gjør dette til et godt kjøp.

Den siste versjonen av AVG AntiVirus er optimert for Microsoft Windows 10. Har du en tidligere versjon av Microsoft Windows, så er brukergrensesnittet tilpasset din spesifikke versjon, men allikevel med stor inspirasjon fra det Windows 10-lignende grafiske grensesnittet. Du vil oppleve et enklere grensesnitt med store, grønne «fliser» som symboliserer de forskellige funksjonene i AVG AntiVirus. Det er fire hovedkategorier i midten av brukergrensesnittet, som brukes til å utføre skanninger osv.

I forhold til tidligere versjoner av AVG AntiVirus, er denne versjonen forbedret en god del. Bl.a. skanningstiden er markant redusert. Tidligere tok en skanning av hele datamaskinen kanskje 20—30 minutter, men ved en test på en av våre arbeidsmaskiner tok skanningen litt under 10 minutter.

Både den enkle utformingen og den reduserte skanningstiden fører til at AVG AntiVirus bruker langt færre systemressurser enn tidligere. Minnebruken er også redusert merkbart – spesielt når AVG AntiVirus arbeider lydløst i bakgrunnen er det vanskelig å merke det på datamaskinens ytelse.

Men hva følger med i AVG AntiVirus?

- En prisvinnende antivirusteknologi som holder datamaskinen din 100% fri for virus, og blokkerer alle virusangrep som datamaskinen utsettes for.

Et «skjold» som sørger for at alle nedlastede eller delte filer blir grundig gjennomskannet før de får adgang til datamaskinens harddisk.

- En lenke-skanner som analyserer alle koblinger som vises i nettleseren din, søkeresultater, e-poster og andre steder – er koblingen usikker vil AVG AntiVirus advare mot å klikke på den.

- En optimeringsmodul som sørger for å vedlikeholde hastighet og yteevne i Microsoft Windows. Føles datamaskinen sløv – da kan denne modulen gøre en forskjell.

Denne versjonen av AVG AntiVirus er gyldig for en bruker i ett år.

Systemkrav

- Støtter Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8, Windows 8,1 og Windows 10 (både 32-biters og 64-biters)

- Prosessor: Intel Pentium 1,5 GHz eller bedre

- 512 MB ledig RAM (minne)

- 950 MB ledig harddiskplass

AVG Antivirus