Regular price: 199.0000 NOK 199

AVG Driver Updater 2019

AVG Driver Updater scanner din computer for foreldede hardwaredrivere og gjør det mulig for deg å laste ned og installere de nyeste versjonene, slik at du kan holde din computer i toppform og unngår konflikter i forbindelse med foreldet firmware.

Å ha foreldede drivere vil kunne resultere i funksjonsforstyrrelser i den hardwaren som din computer er utstyrt med og dermed forårsake systemsammenbrudd. Slike situasjoner kan lett unngås ved bruk av en softwareløsning som AVG Driver Updater som er spesielt utviklet til å diagnostisere problemer i forbindelse med systemets drivere.


Cloud-basert teknologi til sporing av foreldede drivere

Ved start analyserer AVG Driver Updater automatisk din computer i forsøk på å opprette en hardwareprofil. Påbegynnelse av en ny scanning er kun å klikke på en tast og under prosessen kan du overvåke applikasjonens fremferd. AVG Driver Updater starter med å skape adgang til sin cloud-baserte database og sammenligne drivere i denne databasen med versjoner installert på din computer for å spore foreldede drivere.

Til tross for sitt navn søker AVG Driver Updater ikke kun etter foreldede drivere, men kan også hente informasjon vedrørende nødvendige software- og Windows oppdateringer.


Last ned drivere og oppret sikkerhetskopier

Resultatene blir vist både i en tabell og i et sirkeldiagram, noe som gjør det mulig for deg å få et overblikk over systemets status. For drivere som er foreldede, anviser AVG Driver Updater en valgmulighet for nedlastning og omdirigerer deg til den offisielle nedlastnings-adressen som er gitt til deg av produsenten – dvs. du blir kun henvist til den autoriserede og opprinnelige produsenten, ingen mellommenn.

AVG Driver Updater besitter også en funksjon til sikkerhetskopiering og gjenopprettelse i det at den gjør det mulig for deg å opprette sikre kopier av spesifikke drivere og enkelt å gjenopprette dem i tilfelle noe går galt. Vær oppmerksom på at så snart drivere er blitt oppdaterte, eller gjenopprettede fra en tidligere sikkerhetskopiering, kan en systemgjenstart være påkrevet for at hardwaren kan fungere på rett måte.


Sikkerhetskopiér og oppdatér drivere hurtig og uten besvær

Under vår forholdsvis grundige test bemerket vi at AVG Driver Updater arbeider hurtig og utfører scanningene på kort tid. Sikkerhetskopiering av drivere tok heller ikke lang tid. Det er en god løsning til diagnostisering av ditt system og til å holde dine drivere oppdaterte. Du kan således sikre deg at computeren vil fungere med toppytelse uten risiko for forsinkelser og sammenbrudd.

Programvare - Nedlasting
NOK  199,00 Inkl. 25% MVA
Produktinformasjon

Språk: Engelsk

Produsent: AVG

Antall lisenser: 1

Avtaleperiode: 12

Plattform: Windows 7, Windows 8, Windows 10