HMA! Pro VPN

VPN-tjeneste brukt av databrukere for å sikre deres anonymitet når du bruker Internett.

Regular price: 229.0000 NOK 229
kr 229 Inkl Moms

Denne VPN-løsningen krypterer den dataen du anvender online og sikrer deg maksimal anonymitet.

For å forstå hvordan HMA! Pro VPN fungerer som VPN-løsning, så kan man sammenligne det med at du opprettet en postboks-adresse på internettet - det er dermed en adresse (rent teknisk en IP-adresse) som ingen kan spore tilbake til deg og din computer.

Så når du klikker inn på en hjemmeside utleveres ikke din riktige IP-adresse, men en IP-adresse fra HMA! Pro VPN.

Den hjemmesiden du besøker utleverer nå data til den IP-adressen som HMA! Pro VPN har anvist, og HMA! Pro VPN sender dataen videre til deg og din computer - kryptert og sikkert.

Resultatet er at du og din computer ser ut til å være plassert der hvor den serveren som HMA! Pro VPN anvender er plassert - velger du f.eks. en server i USA, så kan du faktisk bruke hjemmesidre som kun brukere med amerikanske IP-adresser har adgang til.

En stor sidegevinst er at hackere ikke kan spore din online aktivitet tilbake til din riktige IP-adresse og computer. Samtidig kan statslige institusjoner og private firmaer ikke stjele dine personfølsomme opplysninger og misbruke dem imot deg.

Rent teknisk så består nettverket hos HMA! Pro VPN av 840 VPN-servere på 280 forskjellige geografiske plasseringer i 190 land verden over.


 

Spesifikasjoner

Tillatte installasjoner: 1 PC
Avtaleperiode: Unlimited
Plattform: Windows, Mac
Produkttype: Electronic Software Download
Språk: Norsk

Minstekrav til operativsystem: Windows 7, Windows 8/8.1, Windows 10

Minstekrav:

- 1 GHz prosessor
- 1 GB RAM
- 1 GB harddiskplass

Minstekrav til operativsystem: Mac OS X 10.11

Sprog: Engelsk

Antal licenser: 1 enhed

Varighed : 1 år

Manufacturer : HMA

KLAGE

Innkjøpslovens mangelsregler gjelder.

Når du handler hos fordelaktig.no, har du selvfølgelig 24 måneders rett til å inngi en klage. Det er selvfølgelig et krav at klagen er berettiget og at mangelen ikke har oppstått som følge av feil bruk av produktet eller annen skadelig atferd. Vennligst oppgi hva problemet er så detaljert som mulig. (Skjermbilder, eventuelle logger)

Eventuell klage på mangler i leverte programvareprodukter må etter at Kjøper har eller burde ha oppdaget feilen, fremsatt til fordelaktig.no innen rimelig tid. 2 måneder er alltid en rimelig tid. Ellers mister kjøperen retten til å påberope mangelen. Vennligst angi og vis på forespørsel hva feilen består av - normal praksis er at vi ber om et skjermbilde / skjermbilde av feilen eller lignende som kan avklare hva feilen består av. fordelaktig.no kan nekte en klage hvis kjøperen ikke samarbeider eller gir ufullstendig informasjon om produktets mangler.

Digitale varer (ESD-produkter) sendes til: [email protected] - Vi påpeker at hvis det skyldes en feil, vennligst legg ved skremselbilder av feilen du opplever.

I tillegg er du alltid trygg på at prisen du ser er prisen du betaler. Alle priser på fordelaktig.no inkluderer moms toll og avgifter.