AVG Internet Security Business Edition

Beskytt bedriftens datamaskiner og servere mot ransomware, malware og hackere.
Regular price: 679.0000 NOK 679 In stock! Order now!
kr 679 Inkl Moms
Antall:
ELLER

Dette produktet er priset for en bruker i ett år. Kontakt oss for et pristilbud på antall installasjoner du trenger. Fordelaktig er en AVG Premier-partner og vårt supportpersonell har sertifisert AVG-opplæring og kan gi råd presist ut fra dine behov - kontakt oss på:


E-post: [email protected]


Her er en oversikt over fordelene du får for sikkerhetsløsningen:


Gratis e-post og telesupport 24/7
antivirus
Cybercapture
File Server Security
Automatisk virusscanning
Ransomware-beskyttelse
Sikker sletting av filer
Skanning av alle lenker
identitetsbeskyttelse
brannmur
Online skjold mot ondsinnede nedlastinger
E-postsikkerhet mot spam og malware
E-postserverbeskyttelse
AntiSpam og anti-phishingBeskytt virksomheten din mot virus med AVG Internet Security Business Edition. Inkluderer e-post- og serversikkerhet, nettverksantivirus og brannmur.


AVG Internet Security Business Edition er en komplett sikkerhetsløsning for datamaskiner og servere rettet mot små og mellomstore bedrifter.


Sammen med antivirusbeskyttelse tilbyr AVG Internet Security Business Edition sine brukere brannmur, e-post og online beskyttelse. Dens antimalware-beskyttelse beskytter mot trusler som spam, virus og spionprogrammer, mens brannmurmodulen beskytter bedriftsdata mot tyveri og misbruk.


Denne løsningen sikrer også e-postservere for å sikre bedriftskommunikasjon, samt filservere der viktige bedriftsdata er lagret.


AVG Internet Security Business Edition fungerer på tilkoblede og trådløse nettverk og er kompatibel med Windows-baserte operativsystemer. Det er best egnet for selskaper med opptil 100 brukere. Brukere får gratis e-post og telefonstøtte for hvert AVG-abonnement.

Sprog: Norsk og multi-language

Antal licenser: 1 enhet

Varighed : 1 år

Platform: Windows 7, Windows 8, Windows 10

Manufacturer : AVG

KLAGE

Innkjøpslovens mangelsregler gjelder.

Når du handler hos fordelaktig.no, har du selvfølgelig 24 måneders rett til å inngi en klage. Det er selvfølgelig et krav at klagen er berettiget og at mangelen ikke har oppstått som følge av feil bruk av produktet eller annen skadelig atferd. Vennligst oppgi hva problemet er så detaljert som mulig. (Skjermbilder, eventuelle logger)

Eventuell klage på mangler i leverte programvareprodukter må etter at Kjøper har eller burde ha oppdaget feilen, fremsatt til fordelaktig.no innen rimelig tid. 2 måneder er alltid en rimelig tid. Ellers mister kjøperen retten til å påberope mangelen. Vennligst angi og vis på forespørsel hva feilen består av - normal praksis er at vi ber om et skjermbilde / skjermbilde av feilen eller lignende som kan avklare hva feilen består av. fordelaktig.no kan nekte en klage hvis kjøperen ikke samarbeider eller gir ufullstendig informasjon om produktets mangler.

Digitale varer (ESD-produkter) sendes til: [email protected] - Vi påpeker at hvis det skyldes en feil, vennligst legg ved skremselbilder av feilen du opplever.

I tillegg er du alltid trygg på at prisen du ser er prisen du betaler. Alle priser på fordelaktig.no inkluderer moms toll og avgifter.