• avg-internet-security-norsk-16

AVG Internet Security – 1 PC / 1 år

AVG Internet Security er en omfattende sikkerhetspakke spekket med nyttige moduler og en prisvinnende antivirusteknologi, som beskytter datamaskinen din mot alle trusseltyper – både på- og av nettet. AVG Internet Security er på norsk.

219 kr inkl mva

Compare
Spørsmål? Send oss en mail her.

Fordelaktig.no er registrert AVG forhandler

Produktet blir levert elektronisk. Etter bestillingen vil du vanligvis innen få minutter etter bestilling motta en e-post med en nedlastingslenke og en lisensnøkkel til programvaren. I noen tilfeller kan det ta opptil 24 timer på hverdager. I helger og helligdager kan det påløpe lengre leveringstid. Det er ingen fraktkostnader med denne leveringsmetoden.

Lagerstatus: Elektronisk nedlasting
Produsent: AVAST Software s.r.o.
Språk: Engelsk
Antall lisenser: 1 PC
Varighet: 12 måneder
Operativsystem: Windows

Noe av det første du vil legge merke til i denne utgaven er, at AVG Internet Security har fått et enklere og mer dynamisk grensesnitt. Her er færre knapper enn tidligere, og fokus er på kjerneytelsen – antivirus og beskyttelse av datamaskinen din. Brukergrensesnittet minner mye om Microsoft Windows 8 brukergrensesnittet, som også er oppbygget omkring store ikoner/fliser som aktiverer en funksjon eller handling.

I programvarens kjerne er AVGs effektive antivirusskanner, som alltid har blitt beundret for sin presisjon når det kommer til å skille virus fra de såkalte «false positives» (falske positiver er når et antivirusprogram feilaktig utpeker ufarlige data som virus). Med denne utgaven har AVG tilføyd ennå et sikkerhetslag til antivirus-scanneren, slik at ingen feiltagelser oppstår.

Antivirusscanneren i AVG Internet Security er også blitt optimert i forhold til tidligere versioner, så selve skanningstiden er markant redusert. På samme tid er det ikke gått på kompromiss med grundigheden – hver eneste aktiv fil som lagres på datamaskinen blir fortsatt grundig skannet og all skadelig programvare som blir funnet, fjernes prompte. En praktisk fornyelse er, at en full skanning nå også leter etter og fjerner aktive «rootkits» – det er ikke lenger nødvendig med to separate skanninger for dette.

AVG Internet Security har også en brannmur, som beskytter deg mot angrep via nettverk og infeksjoner via nedlastede filer, programmer og data. AVGs brannmur overvåker alle aktive programmer og nettverksforbindelser for å sikre at skadelig programvare ikke kan infisere datamaskinen. En vesentlig forbedring ved brannmuren er at den virker nesten 100% automatisk – slik at du heller skjeldent vil få noen advarsel via et sprett-opp-vindu.

Det medfølgende filteret for søppelpost til din e-postklient er også markant forbedret. Tidligere var spamfilteret ikke noe å skryte av, men nå viser uavhengige tester at AVG Internet Security reduserer antall mottatte søppelmeldinger med opp til imponerende 88%.

Når du handler på nettet eller foretar handlinger på nettbanken din er dine opplysninger i prinsippet utsatt for misbruk og tyveri – men AVG Internet Security sørger for at alle transaksjoner du foretar på nettet er sikret. Du behøver ikke lenger være utrygg når du taster inn fortrolige opplysninger på nettet på f.eks. en nettbutikk eller en betalingsside. Hvis hackere eller nettkriminelle forsøker å tiltvinge seg adgang til datamaskinen eller stjele dine opplysninger vil AVG Internet Security blokkerer deres adgang fullstendig.

Utover å være en sikkerhetspakke med fokus på beskyttelse, så har AVG Internet Security også en optimeringsmodul. Denne modulen kan forbedre hastigheten på datamaskinen ved å utføre vedlikehold og forbedring av diverse innstillinger i Microsoft Windows.

Denne versjonen av AVG Internet Security er gyldig for en bruker i ett år.

Systemkrav

- Støtter Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8, Windows 8,1 og Windows 10 (både 32-bit og 64-bit)

- Prosessor: Intel Pentium 1,5 GHz eller bedre

- 512 MB ledig RAM (minne)

- 1000 MB ledig harddiskplass

AVG Internet Security