Regular price: 159.0000 NOK 159 In stock! Order now!

AVG PC TuneUp - 1 enhet

AVG PC TuneUp er et virkningsfullt systemverktøy til vedlikehold og optimering av datamaskinen din. Programvaren kan rydde opp i et sløvt system, rette feil i Microsoft Windows, forbedre stabiliteten, forlenge batteritiden, frigjøre harddiskplass og generelt holde datamaskinen din i toppform.

Det kan saktens høres ut som en masse kompliserte systemverktøy som du skal administrere, men AVG PC TuneUp er helt enkelt å starte med. Så snart AVG PC TuneUp er installert vil AVGs teknologi “TuneUp Live Optimization” automatisk undersøke og overvåke hele systemet – programvaren vil løpende prioritere de aktive programmenes adgang til systemressurser, så flaskehalser unngås og avvikling av prosesser i Microsoft Windows kjører best mulig.

En oversikt over de viktigste funksjonene i AVG PC TuneUp:

Turbo Mode
Program Deactivator
Startup Optimizer / Startup Manager
Uninstall Manager
Drive Defrag
Disk Cleaner
Duplicate Finder
Browser Cleaner
Economy Mode (batteri)
Flight Mode (WiFi og Bluetooth)
Registry Cleaner
Registry Defrag
Disk Doctor
Automatic Maintenance
1-Click Maintenance
Repair Wizard
Registry Editor
Rescue Center
Shredder
Undelete
Styler

AVG PC TuneUp vil også skanne for feil på datamaskinen din og i styresystemet. Etter en grundig skanning vil AVG PC TuneUp foreslå løsninger til feil som ble funnet, så du kan få en feilfri datamaskin.

Heldigvis kan AVG PC TuneUp også være hjelpsom med å gjøre datamaskinen din hurtigere på flere områder. AVG PC TuneUp er f.eks. Velegnet til å redusere oppstartstiden på datamaskinen. Der hvor andre programmer bare viser deg hvilke tjenester, som starter opp sammen med Windows, så går AVG PC TuneUp skrittet videre og anbefaler spesifikt hvilke du bør deaktivere og hvordan. Du behøver ingen ekspertkunnskap for å få nytte av anbefalinger – som likeledes er enkle å gjennomføre.

Med “1-Click Maintenance”-modulen i AVG PC TuneUp har du muligheten til å rense og defragmentere registreringsdatabasen i Microsoft Windows. Ettersom registreringsdatabasen er den sentrale databasen i Microsoft Windows, så kan gevinsten være stor ved å optimere den.

Utover dette har AVG PC TuneUp et hav av interessante moduler og funksjoner, som forbedrer din versjon av Microsoft Windows og tilfører systemet ditt mer saft og kraft. De fleste optimeringsprogrammer blekner i forhold til AVG PC TuneUp, som i overlegen stil vedlikeholder datamaskinen din.


Spesifikasjoner

Plattform: Windows
Produkttype: Electronic Software Download
Språk: Norsk

Minstekrav til operativsystem: Windows 7, Windows 8/8.1, Windows 10

- 1 GHz prosessor
- 512 MB RAM
- 1 GB harddiskplass

Programvare - Nedlasting
NOK  159,00 Inkl. 25% MVA

* Påkrevde felt

NOK  159,00 Inkl. 25% MVA
Antall:
Legg til sammenligning
Produktinformasjon

Språk: Norsk, Engelsk

Produsent: AVG

Antall lisenser: 1 enhet

Avtaleperiode: 12

Plattform: Windows 7, Windows 8, Windows 10