• avg-pc-tuneup-norsk-16

AVG PC TuneUp

AVG PC TuneUp er et virkningsfullt systemverktøy til vedlikehold og optimering av datamaskinen din. Programvaren kan rydde opp i et sløvt system, rette feil i Microsoft Windows, forbedre stabiliteten, forlenge batteritiden, frigjøre harddiskplass og generelt holde datamaskinen din i toppform.

219 kr inkl mva

Compare
Spørsmål? Send oss en mail her.

Fordelaktig.no er registrert AVG forhandler

Produktet blir levert elektronisk. Etter bestillingen vil du vanligvis innen få minutter etter bestilling motta en e-post med en nedlastingslenke og en lisensnøkkel til programvaren. I noen tilfeller kan det ta opptil 24 timer på hverdager. I helger og helligdager kan det påløpe lengre leveringstid. Det er ingen fraktkostnader med denne leveringsmetoden.

Lagerstatus: Elektronisk nedlasting
Produsent: AVG Technologies
Språk: Engelsk samt andre språk er tilgjengelig ved installasjon
Antall lisenser: 1 PC
Varighet: 12 måneder
Operativsystem: Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8/8.1 og Windows 10

AVG PC TuneUp er et virkningsfullt systemverktøy til vedlikehold og optimering av datamaskinen din. Programvaren kan rydde opp i et sløvt system, rette feil i Microsoft Windows, forbedre stabiliteten, forlenge batteritiden, frigjøre harddiskplass og generelt holde datamaskinen din i toppform.

Det kan saktens høres ut som en masse kompliserte systemverktøy som du skal administrere, men AVG PC TuneUp er helt enkelt å starte med. Så snart AVG PC TuneUp er installert vil AVGs teknologi «TuneUp Live Optimization» automatisk undersøke og overvåke hele systemet – programvaren vil løpende prioritere de aktive programmenes adgang til systemressurser, så flaskehalser unngås og avvikling av prosesser i Microsoft Windows kjører best mulig.

AVG PC TuneUp vil også skanne for feil på datamaskinen din og i styresystemet. Etter en grundig skanning vil AVG PC TuneUp foreslå løsninger til feil som ble funnet, så du kan få en feilfri datamaskin.

Heldigvis kan AVG PC TuneUp også være hjelpsom med å gjøre datamaskinen din hurtigere på flere områder. AVG PC TuneUp er f.eks. Velegnet til å redusere oppstartstiden på datamaskinen. Der hvor andre programmer bare viser deg hvilke tjenester, som starter opp sammen med Windows, så går AVG PC TuneUp skrittet videre og anbefaler spesifikt hvilke du bør deaktivere og hvordan. Du behøver ingen ekspertkunnskap for å få nytte av anbefalinger – som likeledes er enkle å gjennomføre.

Med «1-Click Maintenance»-modulen i AVG PC TuneUp har du muligheten til å rense og defragmentere registreringsdatabasen i Microsoft Windows. Ettersom registreringsdatabasen er den sentrale databasen i Microsoft Windows, så kan gevinsten være stor ved å optimere den.

Utover dette har AVG PC TuneUp et hav av interessante moduler og funksjoner, som forbedrer din versjon av Microsoft Windows og tilfører systemet ditt mer saft og kraft. De fleste optimeringsprogrammer blekner i forhold til AVG PC TuneUp, som i overlegen stil vedlikeholder datamaskinen din.

Eneste punkt som kan kritiseres er at AVG PC TuneUp dessverre ikke er oversatt til norsk ennå.

AVG PC TuneUp Norsk