Regular price: 389.0000 NOK 389 In stock! Order now!

AVG Internet Security Unlimited 2019

Med i AVG Internet Security Unlimited får du ubegrenset adgang til de beste sikkerhetsprogrammer i AVG-serien av antivirus, både til Windows, Macintosh og Android.

Helt konkret tillater AVG Internet Security Unlimited ubegrenset installation av følgende:

AVG Internet Security
AVG AntiVirus PRO til Android
AVG AntiVirus til Mac

Med AVG Internet Security Unlimited får du et avansert sikkerhetsprogram som scanner din datamaskin for malware, trojanske hester, rootkits, virus, spyware, og for problemer med din datamaskins yteevne. Utover kan programmet gå inn og scanne potentielt skadelige eller uønskede programmer som du har fått med via andre nedlastninger, og dermed sikre deg mot ting du ikke selv visste du hadde hentet.

Med en ny tilføyet funksjon får du mulighet for å se presis hvordan datamaskinen har beskyttet din datamaskin, så du kan følge med i prosessen. Utover kan du velge at programmet skal foreta planlagte scanninger på din datamaskin, selv når du ikke bruker den.

AVG Internet Security Unlimited oppdaterer selv din sikkerhet, så du ikke skal tenke på annet enn å anvende din datamaskin sikkert og trygt. Med et online skjold (Online Shield) scanner programmet dine nedlastninger, filer, dokumenter mm. Allerede innen de når din datamaskin, så du ikke blir rammet av skjulte malware.

Programmet setter en Firewall opp, som gjør det nesten umulig for hackere å få adgang til din datamaskin, og dermed dine filer, dokumenter, adgangskoder og andre private opplysninger. AVG Internet Security Unlimited analyserer all den software som kjører på din datamaskin, og advarer deg mot mistenkelig adferd så du kan reagere før det går galt.

AVG Internet Security Unlimited tillater deg å beskytte et ubegrenset antall datamaskiner og enheter i din husstand i lisensperioden på 2 år.

Spesifikasjoner

Plattform: Windows, Mac, Android
Produkttype: Electronic Software Download
Språk: Norsk, Engelsk

Minstekrav til operativsystem: Windows 7, Windows 8/8.1, Windows 10

Minstekrav:
- Intel eller AMD prosessor
- 1 GB RAM
- 1 GB harddiskplass

Minstekrav til operativsystem:

- Apple MacOS X 10.10 eller nyere
- Android 4.0 eller nyere

Programvare - Nedlasting
NOK  389,00 Inkl. 25% MVA

* Påkrevde felt

NOK  389,00 Inkl. 25% MVA
Antall:
Legg til sammenligning
Produktinformasjon

Språk: Dansk, Engelsk

Produsent: AVG

Antall lisenser: 10 enheter

Plattform: Windows, Mac, Android