Regular price: 269.0000 NOK 269

AVG Secure VPN 2020

Sikre ferden på internettet med en VPN installert, og du kan se film og serier som normalt er geo-blokkert.

AVG Secure VPN er et VPN, også kalt "Virtuelt Privat Nettverk", som fungerer ved at den oppretter en sikker og privat forbindelse fra din computer til internettet. På den måten kan din ferd på internettet ikke overvåkes eller snappes opp av andre.

Et VPN fungerer i praksis ved at det krypterer din internettforbindelse, og den datatrafikken du utveksler med internettet, så din online aktivitet ikke kan overvåkes. Dette ekstra laget av sikkerhet gjør at du kan surfe helt anonymt og i fred på internettet uten at andre vet hva du foretar deg eller dine personfølsomme data blir eksponert.


Hvordan fungerer et VPN på min computer?

Majoriteten, om ikke alle de hjemmesider, som du besøker, laster ned sporingskomponenter eller cookies til din computer, som logger din online aktivitet til forskjellige formål. Et virtuelt privat nettverk er den beste applikasjonstypen til beskyttelse av din online aktivitet og privatliv.

Et virtuelt privat nettverk kan skjule din virkelige IP-adresse ved å omdirigere all din internettrafikk. Videre krypterer et VPN alle de transmitterte data for å sikre at de ikke blir snappet opp uten ditt samtykke.

Denne VPN-løsningen levert av det velkjente sikkerhetsfirma AVG lover å sikre ditt privatliv med en høy grad av kryptering av all din datatrafikk, også når den er forbundet med offentlige og usikre, trådløse nettverk.

Anvendelse av AVG Secure VPN er ekstremt intuitivt som forventet. Applikasjonen fremviser et design som vil være velkjent hvis du bruker andre AVG produkter. Brukerflaten avslører den nåværende sikkerhetsstatusen for din computer (beskyttet eller ubeskyttet) og den sporede IP-adressen.

Det er forskjellige IP-adresser som du kan velge mellom, ettersom AVG Secure VPN fremkommer med support til VPN-servere fra hele verden og på alle kontinenter. De få innstillingene som AVG Secure VPN har gjør deg i stand til å konfigurere applikasjonens adferd etter dine behov. Du kan således instruere den til automatisk å gå anonym når computeren blir forbundet med et Wi-Fi nettverk uten noen kodeordsbeskyttelse. Videre kan AVG Secure VPN vise eller skjule notifikasjoner og starte opp sammen med Windows.


Info om produktet

Vær oppmerksom på at denne utgaven av AVG Secure VPN kan installeres på et ubegrenset antall enheter - men kun med 1 aktiv forbindelse eller 5 aktive forbindelser av gangen.


Spesifikasjoner

Plattform: Windows, Mac, Android, iOS, Windows Phone
Produkttype: Electronic Software Download
Språk: Norsk, Engelsk

Minstekrav til operativsystem: Windows 7, Windows 8/8.1, Windows 10

Apple MacOS X 10.10 eller nyere
Android 4.0 eller nyere
Apple iOS 6 eller nyere
Windows Phone 8.0 eller nyere

Programvare - Nedlasting
NOK  269,00 Inkl. 25% MVA
Produktinformasjon

Språk: Norsk, Engelsk

Produsent: AVG

Avtaleperiode: 12

Plattform: Windows, Mac, iOS, Android