Regular price: 219.0000 NOK 219 In stock! Order now!

Bitdefender Antivirus Plus - 1 PC / 1 år

BitDefender Antivirus Plus sørger for at datamaskinen din er beskyttet mot virus, spionprogramvare, skadelig programvare og andre ondsinnede trusler fra internettet og lokale nettverk. BitDefender er bl.a. i flere år på rad blitt kåret av AV-Test til å være den sikreste og mest effektive antivirusløsningen.

BitDefender Antivirus Plus inneholder følgende funksjoner og moduler:

Antivirus
Bitdefender Autopilot
Nettleserbeskyttelse
Safepay (sikker nettbank og handling)
Beskyttelse for sosiale nettverk
Sikkerhetsrapporter
Brukerprofiler
Oppstartsoptimering
Sårbarhetsskanner
PC-finjustering
Redningsmodus

Antivirus – den prisvinnende virusskanneren inneholder en proaktiv og dynamisk sporingsteknologi basert på photon-teknologien. Adferden til alle aktive prosesser overvåkes etterhvert som de avvikles og virusskanneren registrerer mistenkelige aktiviteter som håndteres umiddelbart med enten blokkering eller fjerning av den skadelige infeksjonen.

Safepay – inneholder et forbedret og oppdatert tillegg til BitDefender Safepay – modulen holder nettkriminelle på avstand ved automatisk å åpne nettbanken din med bankinformasjon og innloggingsopplysninger i et separat og sikkert nettleservindu, og likeledes når du handler i en nettbutikk på nettet. Det sikrede nettleservinduet sørger for at alle nødvendige brukeropplysninger og transaksjoner er sikret og utenfor tredjeparts rekkevidde.

Bitdefender Autopilot – gir en problemfri oplevelse ved å foreta optimale sikkerhetsrelaterte beslutninger uten noen hjelp fra deg. Dette betyr ingen sprett-opp-vinduer, ingen advarsler, ikke noe å konfigurere – alt ivaretas automatisk og på kompetent vis av BitDefender – du behøver ikke lee på en finger.

Brukerprofiler – Bitdefender Antivirus er i stand til å identifisere når du arbeider, spiller pc-spill eller ser film og surfer for rekreasjonsformål. Aktiviteten din blir automatisk inndelt i brukerprofiler og datamaskinens ressurser, programmer og aktive prosesser tilpasses etter disse for å optimere din brukeropplevelse.

Redningsmodus – sikkerhetsfunksjonen “redningsmodus” brukes til å håndtere særdeles ubehagelige infeksjoner som er vanskelige å bli kvitt. Hvis digitale trusler, slik som “rootkits”, ikke kan fjernes ved å bruke Microsoft Windows operativsystemet direkte, vil BitDefender starte datamaskinen på nytt i redningsmodus – en pålitelig og isolert tilstand, som i slike tilfeller brukes til fjerning av infeksjoner og gjendannelse av påvirkede data.

Sårbarhetsskanner – denne modulen kalles også “vulnerability scanner”, men vi oversetter det med sårbarhetsskanner. Modulen sjekker for manglende eller foreldet sikkerhetsprogramvare, manglende Microsoft Windows Sikkerhetsoppdateringer og potensielt usikre systeminnstillinger i din versjon av Microsoft Windows. Du mottar en komplett rapport over eventuelle sikkerhetsproblemer som du straks kan adressere og få løst med tanke på igjen å få et 100% oppdatert og sikkert operativsystem.

Oppstartsoptimering – minimerer tiden det tar datamaskinen å starte opp eller starte på nytt ved å håndtere prosesser og programmer som automatisk lastes inn når Microsoft Windows starter opp.

PC-finjustering – hjelper med å forbedre datamaskinens hastighet ved å optimere interne prosesser og frigjøre plass på harddisken.

Sikkerhetsrapporter – disse rapportene gir deg en altomfattende sikkerhetsstatus for den sidste uken, inkludert skanninger og desinfeksjoner, kommende problemer,dersom det skulle være noen, og det man kan gjøre for å ordne dem, såvel som funksjonsanbefalinger.

Beskyttelse for sosiale nettverk – Denne funksjonen sørger med Bitdefender Safego for å blokkere digitale trusler som er målrettet sosiale nettverk som f.eks. facebook. Dette gjøres bl.a. ved å skanne og sjekke alle koblingene som du mottar fra dine venner på f.eks. Facebook-veggen. Modulen overvåker dine innstillinger vedrørende privatliv og mye mer!

Nettleserbeskyttelse – kalles også Bitdefender Search Advisor og hjelper med å informere deg om koblinger er sikre i søkeresultatene til Google og Bing. På den måten kan du surfe sikkert på internettet ved å bruke din favorittnettleser.

Utover dette inneholder BitDefender Antivirus Plus en modul kalt USB Immunizer, som sikrer enhver minnepenn eller USB-tilkoblet enhet immunitet mot virus når det er tilkoblet datamaskinen din. Du trenger således ikke bekymre deg for at USB-stasjoner skal kunne infisere deg eller dine venner. Bemerk, at denne versjonen av BitDefender Antivirus Plus er på engelsk.

I tillegg til å beskytte mot virus og spionprogramvare har BitDefender Antivirus Plus en anti-fiske-teknologi, som sørger for at falske hjemmesider blir avvist i nettleseren din. Modulen Safepay sikrer at alle pengeoverføringer blir håndtert i et virtuelt nettleservindu, noe som gjør det tilnærmet umulig for nettkriminelle å snike til seg informasjonen din.


Spesifikasjoner

Tillatte installasjoner: 1 PC
Avtaleperiode:  12 måneder
Plattform: Windows
Produkttype: Electronic Software Download
Språk: Norsk

Minstekrav til operativsystem: Windows 7, Windows 8/8.1, Windows 10

Minstekrav:
- Intel eller AMD prosessor
- 1 GB RAM
- 1 GB harddiskplass

Programvare - Nedlasting
NOK  219,00 Inkl. 25% MVA
Antall:
ELLER Legg til sammenligning
Produktinformasjon

Språk: Engelsk

Produsent: Bitdefender

Antall lisenser: 1 PC

Avtaleperiode: 12

Plattform: Windows 7, Windows 8, Windows 10