Regular price: 229.0000 NOK 229 In stock! Order now!

Bitdefender Antivirus Plus 2019

BitDefender Antivirus Plus sørger for at datamaskinen din er beskyttet mot virus, spionprogramvare, skadelig programvare og andre ondsinnede trusler fra internettet og lokale nettverk. BitDefender er bl.a. i flere år på rad blitt kåret av AV-Test til å være den sikreste og mest effektive antivirusløsningen.

BitDefender Antivirus Plus inneholder følgende funksjoner og moduler:

Antivirus
Bitdefender Autopilot
Nettleserbeskyttelse
Safepay (sikker nettbank og handling)
Beskyttelse for sosiale nettverk
Sikkerhetsrapporter
Brukerprofiler
Oppstartsoptimering
Sårbarhetsskanner
PC-finjustering
Redningsmodus

Antivirus – den prisvinnende virusskanneren inneholder en proaktiv og dynamisk sporingsteknologi basert på photon-teknologien. Adferden til alle aktive prosesser overvåkes etterhvert som de avvikles og virusskanneren registrerer mistenkelige aktiviteter som håndteres umiddelbart med enten blokkering eller fjerning av den skadelige infeksjonen.

Safepay – inneholder et forbedret og oppdatert tillegg til BitDefender Safepay – modulen holder nettkriminelle på avstand ved automatisk å åpne nettbanken din med bankinformasjon og innloggingsopplysninger i et separat og sikkert nettleservindu, og likeledes når du handler i en nettbutikk på nettet. Det sikrede nettleservinduet sørger for at alle nødvendige brukeropplysninger og transaksjoner er sikret og utenfor tredjeparts rekkevidde.

Bitdefender Autopilot – gir en problemfri oplevelse ved å foreta optimale sikkerhetsrelaterte beslutninger uten noen hjelp fra deg. Dette betyr ingen sprett-opp-vinduer, ingen advarsler, ikke noe å konfigurere – alt ivaretas automatisk og på kompetent vis av BitDefender – du behøver ikke lee på en finger.

Brukerprofiler – Bitdefender Antivirus er i stand til å identifisere når du arbeider, spiller pc-spill eller ser film og surfer for rekreasjonsformål. Aktiviteten din blir automatisk inndelt i brukerprofiler og datamaskinens ressurser, programmer og aktive prosesser tilpasses etter disse for å optimere din brukeropplevelse.

Redningsmodus – sikkerhetsfunksjonen “redningsmodus” brukes til å håndtere særdeles ubehagelige infeksjoner som er vanskelige å bli kvitt. Hvis digitale trusler, slik som “rootkits”, ikke kan fjernes ved å bruke Microsoft Windows operativsystemet direkte, vil BitDefender starte datamaskinen på nytt i redningsmodus – en pålitelig og isolert tilstand, som i slike tilfeller brukes til fjerning av infeksjoner og gjendannelse av påvirkede data.

Sårbarhetsskanner – denne modulen kalles også “vulnerability scanner”, men vi oversetter det med sårbarhetsskanner. Modulen sjekker for manglende eller foreldet sikkerhetsprogramvare, manglende Microsoft Windows Sikkerhetsoppdateringer og potensielt usikre systeminnstillinger i din versjon av Microsoft Windows. Du mottar en komplett rapport over eventuelle sikkerhetsproblemer som du straks kan adressere og få løst med tanke på igjen å få et 100% oppdatert og sikkert operativsystem.

Oppstartsoptimering – minimerer tiden det tar datamaskinen å starte opp eller starte på nytt ved å håndtere prosesser og programmer som automatisk lastes inn når Microsoft Windows starter opp.

PC-finjustering – hjelper med å forbedre datamaskinens hastighet ved å optimere interne prosesser og frigjøre plass på harddisken.

Sikkerhetsrapporter – disse rapportene gir deg en altomfattende sikkerhetsstatus for den sidste uken, inkludert skanninger og desinfeksjoner, kommende problemer,dersom det skulle være noen, og det man kan gjøre for å ordne dem, såvel som funksjonsanbefalinger.

Beskyttelse for sosiale nettverk – Denne funksjonen sørger med Bitdefender Safego for å blokkere digitale trusler som er målrettet sosiale nettverk som f.eks. facebook. Dette gjøres bl.a. ved å skanne og sjekke alle koblingene som du mottar fra dine venner på f.eks. Facebook-veggen. Modulen overvåker dine innstillinger vedrørende privatliv og mye mer!

Nettleserbeskyttelse – kalles også Bitdefender Search Advisor og hjelper med å informere deg om koblinger er sikre i søkeresultatene til Google og Bing. På den måten kan du surfe sikkert på internettet ved å bruke din favorittnettleser.

Utover dette inneholder BitDefender Antivirus Plus en modul kalt USB Immunizer, som sikrer enhver minnepenn eller USB-tilkoblet enhet immunitet mot virus når det er tilkoblet datamaskinen din. Du trenger således ikke bekymre deg for at USB-stasjoner skal kunne infisere deg eller dine venner. Bemerk, at denne versjonen av BitDefender Antivirus Plus er på engelsk.

I tillegg til å beskytte mot virus og spionprogramvare har BitDefender Antivirus Plus en anti-fiske-teknologi, som sørger for at falske hjemmesider blir avvist i nettleseren din. Modulen Safepay sikrer at alle pengeoverføringer blir håndtert i et virtuelt nettleservindu, noe som gjør det tilnærmet umulig for nettkriminelle å snike til seg informasjonen din.


Spesifikasjoner

Plattform: Windows
Produkttype: Electronic Software Download
Språk: Norsk

Minstekrav til operativsystem: Windows 7, Windows 8/8.1, Windows 10

- Intel eller AMD prosessor
- 1 GB RAM
- 1 GB harddiskplass

Programvare - Nedlasting
NOK  229,00 Inkl. 25% MVA

* Påkrevde felt

NOK  229,00 Inkl. 25% MVA
Antall:
Legg til sammenligning
Produktinformasjon

Språk: Engelsk

Produsent: Bitdefender

Plattform: Windows 7, Windows 8, Windows 10