• bmulti

Bitdefender Family Pack – 1 år

Med Bitdefender Family Pack får du et antivirusprogram som sikrer datamaskinen din uansett om du bruker Windows, Android eller Mac.

549 kr inkl mva

Compare
Spørsmål? Send oss en mail her.

Fordelaktig.no er registrert BitDefender forhandler

Produktet blir levert elektronisk. Etter bestillingen vil du vanligvis innen få minutter etter bestilling motta en e-post med en nedlastingslenke og en lisensnøkkel til programvaren. I noen tilfeller kan det ta opptil 24 timer på hverdager. I helger og helligdager kan det påløpe lengre leveringstid. Det er ingen fraktkostnader med denne leveringsmetoden.

Lagerstatus: Elektronisk nedlasting
Produsent: Bitdefender
Språk: Engelsk (Multi)
Antall lisenser: Ubegrenset
Varighet: 1 år
Operativsystem: Windows, Mac, Android

Bitdefender Family Pack er ikke en individuell programvare, men en programpakke som gir ubegrenset adgang til installasjon av følgende Bitdefenderprodukter (alt etter hvilket operativsystem du installerer under):

Bitdefender Total Security
Bitdefender Antivirus for Mac
Bitdefender Mobile Security

Du kan installere ovenstående på dine forskjellige datamaskiner og mobile enheter med en lisensperiode på 12 måneder.
Funksjoner i Bitdefender Family Pack

Med funksjonen Security Advisor blir du advart om usikre Wi-Fi-nettverk, så du ikke oppretter forbindelse til skadelige nettverk hvor du kan bli utsatt for sikkerhetshull som kan komme med datasnoker, søppelprogramvare og andre sårbarheter man ikke vil i nærheten av.

Denne programvaren kan sikre deg mot skadelige trusler som virus, “rootkits”, nettverksormer, trojanske hester, spionprogramvare, løsepengeprogramvare og “zero-day”-svakheter.

Bitdefender Family Pack beskytter deg bl.a. mot Løsepengeprogramvare, som er en type søppelprogramvare som kan få adgang til dine viktige filer og dokumenter så du ikke lenger kan bruke dem, hvor de så krever penger for å låse dem opp for deg igjen. Men med Bitdefender Family Pack får du mulighet for at legge dine viktige filer og dokumenter i noen spesielle mapper som beskytter dem mot mulige løsepengeprogramvareangrep. Programmet vil i tillegg gjøre deg oppmerksom på om det har vært et forsøk på løsepengeprogramvareangrep.

Med Funksjonen mot nettfisking går denne programvaren inn og blokkerer nettsidene som kan være en potensiell trussel for datamaskinen din. Nettsider som forsøker å misbruke dine bankopplysninger, personlig informasjon og passord.

Noen av de mer avanserte virus, som fx “rootkits” skal fjernes fra datamaskinen innen operativsystemet starter. Oppdager Bitdefender Family Pack trusler som krever øyeblikkelig handling med å fjerne noe, går den i Redningsmodus hvor den starter datamaskinen på nytt, fjerner trusler og gjenopretter datamaskinen din.

Bitdefender Family Pack registrerer automatisk hvis du bruker datamaskinen din til arbeide, film, spill eller andre ting man ikke vil forstyrres i. En super sak slik at programmet ikke kommer med oppsprettsvinduer, endrer innstillinger eller lign. mens du er opptatt av noe annet.
Spesifikasjoner

– Produktbeskrivelse: Bitdefender Family Pack
– Produkttype: Elektronisk programvare for nedlasting (ESD)
– Lisensomfang: ubegrenset antall installasjoner
– Operativsystem: Windows, Macintosh, Android
– Lisensperiode: 12 måneder
– Språk: Engelsk og andre internasjonale språk, dog ikke norsk.
Systemkrav

Minstekrav til operativsystem: Windows 7, Windows 8, Windows 10

– Prosessor: Intel eller AMD Athlon
– 1 GB Minne
– 1,5 GB harddiskplass

Minstekrav til operativsystem: Mac OS X 10.9.5 (Mavericks) og nyere

– Intel-prosessor
– 1 GB Minne
– 400 MB harddiskplass

Minstekrav til operativsystem: Android 3.0 og nyere