Regular price: 569.0000 NOK 569 In stock! Order now!

Bitdefender Family Pack 2020 - 15 enheter

Med Bitdefender Family Pack får du et antivirusprogram som sikrer datamaskinen din uansett om du bruker Windows, Android eller Mac.

Bitdefender Family Pack er ikke en individuell programvare, men en programpakke som gir ubegrenset adgang til installasjon av følgende Bitdefenderprodukter (alt etter hvilket operativsystem du installerer under):

Bitdefender Total Security
Bitdefender Antivirus for Mac
Bitdefender Mobile Security


Funksjoner i Bitdefender Family Pack

Med funksjonen Security Advisor blir du advart om usikre Wi-Fi-nettverk, så du ikke oppretter forbindelse til skadelige nettverk hvor du kan bli utsatt for sikkerhetshull som kan komme med datasnoker, søppelprogramvare og andre sårbarheter man ikke vil i nærheten av.

Denne programvaren kan sikre deg mot skadelige trusler som virus, “rootkits”, nettverksormer, trojanske hester, spionprogramvare, løsepengeprogramvare og “zero-day”-svakheter.

Bitdefender Family Pack beskytter deg bl.a. mot Løsepengeprogramvare, som er en type søppelprogramvare som kan få adgang til dine viktige filer og dokumenter så du ikke lenger kan bruke dem, hvor de så krever penger for å låse dem opp for deg igjen. Men med Bitdefender Family Pack får du mulighet for at legge dine viktige filer og dokumenter i noen spesielle mapper som beskytter dem mot mulige løsepengeprogramvareangrep. Programmet vil i tillegg gjøre deg oppmerksom på om det har vært et forsøk på løsepengeprogramvareangrep.

Med Funksjonen mot nettfisking går denne programvaren inn og blokkerer nettsidene som kan være en potensiell trussel for datamaskinen din. Nettsider som forsøker å misbruke dine bankopplysninger, personlig informasjon og passord.

Noen av de mer avanserte virus, som fx “rootkits” skal fjernes fra datamaskinen innen operativsystemet starter. Oppdager Bitdefender Family Pack trusler som krever øyeblikkelig handling med å fjerne noe, går den i Redningsmodus hvor den starter datamaskinen på nytt, fjerner trusler og gjenopretter datamaskinen din.

Bitdefender Family Pack registrerer automatisk hvis du bruker datamaskinen din til arbeide, film, spill eller andre ting man ikke vil forstyrres i. En super sak slik at programmet ikke kommer med oppsprettsvinduer, endrer innstillinger eller lign. mens du er opptatt av noe annet.


Spesifikasjoner

Plattform: Windows, Mac, Android
Produkttype: Electronic Software Download
Språk: Norsk, Engelsk

Minstekrav til operativsystem: Windows 7, Windows 8, Windows 10

- Intel eller AMD prosessor
- 1 GB RAM
- 1 GB harddiskplass

Minstekrav til operativsystem

- MacOS X 10.10 eller nyere
- Android 4.0 eller nyere

Programvare - Nedlasting
NOK  569,00 Inkl. 25% MVA

* Påkrevde felt

NOK  569,00 Inkl. 25% MVA
Antall:
Legg til sammenligning
Produktinformasjon

Språk: Engelsk

Produsent: Norton

Antall lisenser: Unlimited

Avtaleperiode: 12

Plattform: Windows, Mac, Android