Bitdefender Small Office Security

Beskytt bedriften din mot virus, malware og ransomware.
Regular price: 709.0000 NOK 709 In stock! Order now!
kr 709 Inkl Moms
Antall:
ELLER

Bitdefender Small Office Security er en sikkerhetsløsning rettet mot den lille bedriften som har et begrenset antall datamaskiner og enheter som må sikres mot trusler på nettet.


Du kan installere Bitdefender Small Office Security på Windows, Mac, Android og iOS-enheter - opptil 5 enheter totalt.

Sprog: Engelsk

Antal licenser: 5 enheter

Varighed : 1 år

Platform: Windows, Mac, iOS, Android

Manufacturer : Bitdefender

KLAGE

Innkjøpslovens mangelsregler gjelder.

Når du handler hos fordelaktig.no, har du selvfølgelig 24 måneders rett til å inngi en klage. Det er selvfølgelig et krav at klagen er berettiget og at mangelen ikke har oppstått som følge av feil bruk av produktet eller annen skadelig atferd. Vennligst oppgi hva problemet er så detaljert som mulig. (Skjermbilder, eventuelle logger)

Eventuell klage på mangler i leverte programvareprodukter må etter at Kjøper har eller burde ha oppdaget feilen, fremsatt til fordelaktig.no innen rimelig tid. 2 måneder er alltid en rimelig tid. Ellers mister kjøperen retten til å påberope mangelen. Vennligst angi og vis på forespørsel hva feilen består av - normal praksis er at vi ber om et skjermbilde / skjermbilde av feilen eller lignende som kan avklare hva feilen består av. fordelaktig.no kan nekte en klage hvis kjøperen ikke samarbeider eller gir ufullstendig informasjon om produktets mangler.

Digitale varer (ESD-produkter) sendes til: [email protected] - Vi påpeker at hvis det skyldes en feil, vennligst legg ved skremselbilder av feilen du opplever.

I tillegg er du alltid trygg på at prisen du ser er prisen du betaler. Alle priser på fordelaktig.no inkluderer moms toll og avgifter.