• bullguard-internet-security-norsk

BullGuard Internet Security – 1 PC / 1 år

BullGuard Internet Security er et antivirusprogram med dansk brukergrensesnitt og som inneholder alle viktige sikkerhetsfunksjoner som kreves for å holde datamaskinen din fri for virus og søppelprogramvare, samt sikre dine aktiviteter på nettet.

195 kr inkl mva

Compare
Spørsmål? Send oss en mail her.

Produktet blir levert elektronisk. Etter bestillingen vil du vanligvis innen få minutter etter bestilling motta en e-post med en nedlastingslenke og en lisensnøkkel til programvaren. I noen tilfeller kan det ta opptil 24 timer på hverdager. I helger og helligdager kan det påløpe lengre leveringstid. Det er ingen fraktkostnader med denne leveringsmetoden.

Lagerstatus: Elektronisk nedlasting
Produsent: BullGuard
Språk: Norsk (Multi)
Antall lisenser: 1 Enhet
Varighet: 1 År
Operativsystem: Windows XP, Windows 7, Windows 8/8.1 & Windows 10

BullGuard Internet Security har de kjernemodulene som du normalt vil forvente å finne i alle sikkerhetspakker for å beskytte deg på Internett:

Antivirus
Brannmur
Filter for uønsket e-post
Sikker surfing
Spillmodus
Foreldrekontroll
Sårbarhetsskanner
PC-innstillingsverktøy
Nettbasert sikkerhetskopiering (5 GB)

Grensesnittet er veldig selvforklarende og de syv hovedmodulene har hver sin flis i hovedvinduet. Hver flis leder til en bestemt status- og kontrollrute for hver spesifikk funksjon, som alle er enkle å bruke, og det er en snarvei til innstillinger for å spesialutforme programmet slik at det passer med dine ønsker. Det er ikke slik at du behøver å bruke lang tid med å konfigurere innstillingene ettersom de aller fleste funksjonene som filter for uønsket e-post, brannmur, antivirus osv. kjøres nesten helautomatisk – funksjoner som sårbarhetsskanner og foreldrekontroll krever at brukeren engasjerer seg litt mer.

Med en gang BullGuard Internet Security er installert kommer små statuspanel til syne nederst til høyre hver gang programmet automatisk gir adgang til programmer og tjenester som prøver å komme på Internett. Vi synes det er beroligende at disse panelene vises, men de kan også fjernes dersom du måtte ønske det.
 
Nyttige funksjoner i tillegg til sikkerhetsaspektet

Optimasjonsmodulen søker etter midlertidige filer som den kan fjerne fra nettlesere og lignende, men defragmenterer også registreringsdatabasen og søker etter ikke virksomme registreringer i registreringsdatabasen som kan fjernes – alt sammen nyttige oppgaver i det daglige arbeide til å hjelpe med å holde nivået av overflødig informasjon lavt og bevare datamaskinens ytelse.

Sårbarhetsskanneren sporer installerte programmer som er kjente for å være sårbare overfor spesielle typer av søppelprogramvareangrep. Den vurderer dem etter grad av risiko og sjekker om det finnes oppdateringer tilgjengelig for dem og anbefaler at det gjøres noe med programmene som faller i risikogruppen. Funksjonen kjører automatisk og kan planlegges til å skanne på bekvemme tidspunkt.

Sikkerhetskopiering er en enkel måte å opprette sikkerhetskopi av din aller viktigste informasjon og filer. Du kan opprette profiler for sikkerhetskopiering til forskjellige sett med filer og du kan velge filkategorier, slik som dokumenter, fotografier og musikk eller velge ut individuelle filer og mapper. Du kan sikkerhetskopiere til en ekstern stasjon eller mot nettet til den 100 MB med lagringsplass på nettet som gis sammen med BullGuard. Sikkerhetskopieringen kan utføres manuelt eller etter en planlegging, som du stiller inn. Til sist, og ganske uvanlig, kan du stille inn antallet med sikkerhetskopier som lagres, slik at de roterende skiftes ut og ikke tar plass på ditt sikkerhetskopieringsmedie.
Denne versjonen av BullGuard Internet Security er til 1 datamaskin. ønsker du BullGuard Internet Security til 3 brukere, så les mer her.
 
Spesifikasjoner

– Produktbeskrivelse: BullGuard Internet Security
– Produkttype: Elektronisk programvare for nedlasting (ESD)
– Lisensomfang: 1 PC
– Operativsystem: Windows
– Lisensperiode: 12 måneder
– Språk: Norsk og andre språk tilgjengelige via installasjonen
 
Systemkrav

Minstekrav til operativsystem: Windows XP, Windows 7, Windows 8/8.1, Windows 10

– Prosessor: Intel eller AMD Athlon
– 256 MB Minne
– 200 MB harddiskplass