Regular price: 139.0000 NOK 139 In stock! Order now!

BullGuard Internet Security - 1 PC / 1 år

BullGuard Internet Security har de kjernemodulene som du normalt vil forvente å finne i alle sikkerhetspakker for å beskytte deg på Internett:

Antivirus
Brannmur
Filter for uønsket e-post
Sikker surfing
Spillmodus
Foreldrekontroll
Sårbarhetsskanner
PC-innstillingsverktøy

Grensesnittet er veldig selvforklarende og de syv hovedmodulene har hver sin flis i hovedvinduet. Hver flis leder til en bestemt status- og kontrollrute for hver spesifikk funksjon, som alle er enkle å bruke, og det er en snarvei til innstillinger for å spesialutforme programmet slik at det passer med dine ønsker. Det er ikke slik at du behøver å bruke lang tid med å konfigurere innstillingene ettersom de aller fleste funksjonene som filter for uønsket e-post, brannmur, antivirus osv. kjøres nesten helautomatisk – funksjoner som sårbarhetsskanner og foreldrekontroll krever at brukeren engasjerer seg litt mer.

Med en gang BullGuard Internet Security er installert kommer små statuspanel til syne nederst til høyre hver gang programmet automatisk gir adgang til programmer og tjenester som prøver å komme på Internett. Vi synes det er beroligende at disse panelene vises, men de kan også fjernes dersom du måtte ønske det.


Nyttige funksjoner i tillegg til sikkerhetsaspektet

Optimasjonsmodulen søker etter midlertidige filer som den kan fjerne fra nettlesere og lignende, men defragmenterer også registreringsdatabasen og søker etter ikke virksomme registreringer i registreringsdatabasen som kan fjernes – alt sammen nyttige oppgaver i det daglige arbeide til å hjelpe med å holde nivået av overflødig informasjon lavt og bevare datamaskinens ytelse.

Sårbarhetsskanneren sporer installerte programmer som er kjente for å være sårbare overfor spesielle typer av søppelprogramvareangrep. Den vurderer dem etter grad av risiko og sjekker om det finnes oppdateringer tilgjengelig for dem og anbefaler at det gjøres noe med programmene som faller i risikogruppen. Funksjonen kjører automatisk og kan planlegges til å skanne på bekvemme tidspunkt.


Spesifikasjoner

Tillatte installasjoner: 1 PC
Avtaleperiode: 12 måneder
Plattform: Windows
Produkttype: Electronic Software Download
Språk: Norsk


Minstekrav til operativsystem: Windows 7, Windows 8/8.1, Windows 10

- 1 GHz prosessor
- 256 MB RAM
- 1 GB harddiskplass


Programvare - Nedlasting
NOK  139,00 Inkl. 25% MVA

* Påkrevde felt

NOK  139,00 Inkl. 25% MVA
Antall:
Legg til sammenligning
Produktinformasjon

Språk: Norsk, Engelsk

Produsent: BullGuard

Antall lisenser: 1 PC

Avtaleperiode: 12

Plattform: Windows 7, Windows 8, Windows 10