Regular price: 209.0000 NOK 209 In stock! Order now!

BullGuard Internet Security 2019 - 3 enheter

BullGuard leverer ett av markedets beste beskyttelsesprodukter og til lavere pris enn f.eks. Norton, Panda, Kaspersky og de nærmeste konkurrentene. Produktet er på norsk og med norsk støtte.

Bulldoggen fra BullGuard er ekstremt årvåken og passer godt på datamaskinen din – f.eks. er BullGuard Internet Security fylt med effektive sikkerhetsverktøy som beskytter mot trusler både av- og på nettet.

Til å snappe opp og blokkere virustrusler er BullGuard Internet Security utviklet med “Avansert Behavioural Detection”-teknologien, som bruker historikk og adferd til å oppdage virusangreb og skadelig programvare på datamaskinen din.

Med BullGuard filter for søppelpost er du likeledes fri for søppelpost, fiske-e-poster, viagratilbud, rolextilbud og diverse ubrukelige søppel-e-poster i din innboks.

Modulen “Foreldrestyring” er med på å gi foreldre mulighet til å styre barns adferd på Internett og beskytte dem mot trusler på nettet som voksne har lettere for å gjennomskue enn barn. Modulen er spesielt rettet mot populære sosiale tjenester som ofte benyttes av barn som f.eks. Facebook, Skype, Nettsnakk osv.

Med BullGuard Internet Security følger det med en gratis nettbasert sikkerhetskopikonto med 5GB plass du kan bruke til dine data – f.eks. til lagring av bilder, dokumenter, musikk, film osv.

Et nyere tilleggsprogram til BullGuard Internet Security er “PC Tune Up”, som kort fortalt er utviklet for å få datamaskinen din til å yte bedre og kjøre hurtigere.

Her er en oversikt over andre fordeler med BullGuard Internet Security:

- Lettfattelig norsk grensesnitt
- Gratis støtte 24/7 (Norsk 10-18)
- Spillmodus til deg som spiller mye


Spesifikasjoner

Plattform: Windows
Produkttype: Electronic Software Download
Språk: Norsk, Engelsk


Minstekrav til operativsystem: Windows 7, Windows 8/8.1, Windows 10

- 1 GHz prosessor
- 256 MB RAM
- 1 GB harddiskplass
Programvare - Nedlasting
NOK  209,00 Inkl. 25% MVA
Antall:
ELLER Legg til sammenligning
Produktinformasjon

Språk: Norsk, Engelsk

Produsent: BullGuard

Antall lisenser: 3 PC

Plattform: Windows 7, Windows 8, Windows 10