Regular price: 6659.0000 NOK 6659

CorelDRAW Graphics Suite 2019

Målgruppen er alminnelige computerbrukere, profesjonelle designere, og kunstnere. I denne målgruppen er CorelDRAW Graphics Suite spesielt verdsatt for dets håndtering av vektorgrafikk og bilderedigering.

Videre er CorelDRAW Graphic Suite en samling av de mest interessante produktene som er lansert av Corel innenfor denne genren – nemlig:

CorelDRAW
Corel Photo-Paint
Corel PowerTrace
Corel Connect
Corel Capture
*Corel Website Creator
PhotoZoom Pro
ConceptShare

Alt funksjonaliteten i CorelDRAW Graphics Suite kan du få tilgang til via en klassisk og intuitiv brukerflate med funksjoner som gjør bilderedigering, design av webgrafikk, og oppretting av et rikholdig og enestående innhold enklere for deg som bruker.

Photo-Paint komplementerer CorelDraw's funksjonalitet ved å gi deg mulighet for å gjennomføre redigering av bilde elementer på bitmap-bilder, mens Connect gir deg mulighet til å søke (på Fotolia, Flickr og iStockphoto) og administrere bilder, clipart og skrifttyper.

* BEMERK, at modulet "Corel Website Creator" skal installeres separat fra selve CorelDRAW Graphics Suite pakken. Du skal logge på din Corel-konto og herfra vil du ha mulighet for å laste ned og installere "Corel Website Creator" som separat program.


Spesifikasjoner

Tillatte installasjoner: 1 PC
Avtaleperiode: Lifetime
Plattform: Windows
Produkttype: Electronic Software Download
Språk: Engelsk

Minstekrav til operativsystem:

- Intel/AMD prosessor
- 4 GB RAM
- 8 GB harddiskplass

Programvare - Nedlasting
NOK  6 659,00 Inkl. 25% MVA
Produktinformasjon

Språk: Engelsk

Produsent: Corel

Antall lisenser: 1 enhet

Avtaleperiode: Lifetime

Plattform: Windows 7, Windows 8, Windows 10