Regular price: 259.0000 NOK 259

ESET Internet Security Multi-Device - 3 enheter / 1 år

Beskytt datamaskinen din før du blir rammet av skadelig programvare med antivirusprogrammet “ESET Internet Security”.

Følgende moduler følger med i programmet:

Antivirus
Antispionprogramvare
Anti-phishing
Sikkerhetshullblokkering
Avansert minneskanner
Sårbarhetsskjold
Beskyttelse mot identitetstyveri

ESET Internet Security er et antivirusprogram som beskytter mot skadelig programvare, slik som virus, ormer, trojanske hester, spionprogramvare og “rootkits”. Forskellige former for skadelig programvare bruker forskellige fremgangsmåter for å infiltrere og skade datamaskinen din.

Datavirus er f.eks. dataprogrammer som kopierer seg selv ved å spre seg fra datamaskin til datamaskin. Ormer utnytter sikkerhetshull og -svakheter slik at de spres via internettbaserte og lokale nettverk. Trojanske hester gir inntrykk av å være uskadelige, inntil de kommer til et punkt, hvor de kan forårsake skade. Spionprogramvare samler så mye dem kan vedrørende din identitet og adferd på nettet.

“Rootkits” skjuler seg dypt nede i operativsystemet og starter gjerne med å overvåke og styre prosesser, som gør det mulig for dem å skjule beviser for maktovertagelsen, og kan deretter fritt kjøre skadelige prosesser på datamaskinen din og stjele dine personlige opplysninger til lyssky formål.

Utover å beskytte mot alle disse formene for skadelig programvare beskytter ESET deg mens du er på nettet. Programmet integrerer spambeskyttelse ved skanning av alle e-poster (innkommende og utgående) for virus og annen skadelig programvare. Den beskytter også brukeren mot selvkjørende (autokjør) tilknyttede enheder (som USB-stasjoner og de såkalte “minnepenner”) ved å skanne filer når enhetene tilkobles.

ESET kan forhindre virusformer som er så nye at de ikke finnes i trusselsbasen enda. Programmet skanner filer i sanntid, etterhvert som de åpnes, eller kjøres i Microsoft Windows. Mens dette beskytter systemet mot at ondsindede filer skal skape noen form for problemer, betyr det ikke at du må vente i lange drag før en fil åpnes eller startes. Sanntidskanningen foregår nesten øyeblikkelig og lydløst i bakgrunnen.

ESET Internet Security er et av de antivirusprogrammene, som er lettest å bruke. Det oppnår faktisk hele 83% i ”Usability Test for Windows 7”, som er en uavhengig test gennemført av AV-Test.org. Utover å være “AV-Test”-sertifisert (sertifisert av en anerkjent analysevirksomhet av sikkerhetsprogramvare) er ESET Internet Security også blitt sertifisert av Virus Bulletin 100, ICSA Labs og West Coast Labs Checkpoint.

Brukere av ESET Internet Security opplever nesten ingen problemer med å navigere og betjene antivirusprogrammet. Standardinnstillingene er gode for nybegynneren, og de avanserte innstillingene tilføyer funksjonalitet uten fullstendig å skremme bort alminnelige hjemmebrukere. Planlegging, rapportlogging og justering av innstillinger er alt sammen enkle ting du kan gjøre i ESET Internet Security.

Programmet kan kjøre av seg selv og krever ikke mye innblanding fra din side. Du kan be ESET om ikke å spørre etter informasjon fra deg, og dermed håndtere alle beslutningene på egen hånd – det sker på kompetent vis. Installert på en bærbar datamaskin leverer ESET beskyttelsen uten at det går ut over batteritiden. ESET Internet Security kan opprette en startbar disk (eller USB-stasjon) til nødstilfelle.


Spesifikasjoner

Tillatte installasjoner: 3 PC
Avtaleperiode:  12 måneder
Plattform: Windows, Mac
Produkttype: Electronic Software Download
Språk: Norsk

Minstekrav til operativsystem: Windows 7, Windows 8/8.1, Windows 10

Minstekrav:
- Intel eller AMD prosessor
- 1 GB RAM
- 1 GB harddiskplass

Minstekrav til operativsystem:

Apple MacOS X 10.10 eller nyere

Programvare - Nedlasting
NOK  259,00 Inkl. 25% MVA
Produktinformasjon

Språk: Norsk

Produsent: ESET

Antall lisenser: 3 enheter

Avtaleperiode: 12

Plattform: Windows, Macintosh