• 1_4

ESET Internet Security Multi-Device – 3 enheter / 1 år

Beskytt datamaskinen din før du blir rammet av skadelig programvare med antivirusprogrammet «ESET Internet Security».

399 kr inkl mva

Compare
Spørsmål? Send oss en mail her.

Produktet blir levert elektronisk. Etter bestillingen vil du vanligvis innen få minutter etter bestilling motta en e-post med en nedlastingslenke og en lisensnøkkel til programvaren. I noen tilfeller kan det ta opptil 24 timer på hverdager. I helger og helligdager kan det påløpe lengre leveringstid. Det er ingen fraktkostnader med denne leveringsmetoden.

Lagerstatus: Elektronisk nedlasting
Produsent: ESET
Språk: Norsk
Antall lisenser: 3 enheter
Varighet: 12 måneder
Operativsystem: Windows

Beskytt datamaskinen din før du blir rammet av skadelig programvare med antivirusprogrammet «ESET Internet Security».

Følgende moduler følger med i programmet:

Antivirus

Antispionprogramvare

Anti-phishing

Sikkerhetshullblokkering

Avansert minneskanner

Sårbarhetsskjold

Beskyttelse mot identitetstyveri

Denne versjonen av ESET Internet Security er gyldig for 3 enheter i 12 måneder.

ESET Internet Security er et antivirusprogram som beskytter mot skadelig programvare, slik som virus, ormer, trojanske hester, spionprogramvare og «rootkits». Forskellige former for skadelig programvare bruker forskellige fremgangsmåter for å infiltrere og skade datamaskinen din. Datavirus er f.eks. dataprogrammer som kopierer seg selv ved å spre seg fra datamaskin til datamaskin. Ormer utnytter sikkerhetshull og -svakheter slik at de spres via internettbaserte og lokale nettverk. Trojanske hester gir inntrykk av å være uskadelige, inntil de kommer til et punkt, hvor de kan forårsake skade. Spionprogramvare samler så mye dem kan vedrørende din identitet og adferd på nettet. «Rootkits» skjuler seg dypt nede i operativsystemet og starter gjerne med å overvåke og styre prosesser, som gør det mulig for dem å skjule beviser for maktovertagelsen, og kan deretter fritt kjøre skadelige prosesser på datamaskinen din og stjele dine personlige opplysninger til lyssky formål.

Utover å beskytte mot alle disse formene for skadelig programvare beskytter ESET deg mens du er på nettet. Programmet integrerer spambeskyttelse ved skanning av alle e-poster (innkommende og utgående) for virus og annen skadelig programvare. Den beskytter også brukeren mot selvkjørende (autokjør) tilknyttede enheder (som USB-stasjoner og de såkalte «minnepenner») ved å skanne filer når enhetene tilkobles. ESET kan forhindre virusformer som er så nye at de ikke finnes i trusselsbasen enda. Programmet skanner filer i sanntid, etterhvert som de åpnes, eller kjøres i Microsoft Windows. Mens dette beskytter systemet mot at ondsindede filer skal skape noen form for problemer, betyr det ikke at du må vente i lange drag før en fil åpnes eller startes. Sanntidskanningen foregår nesten øyeblikkelig og lydløst i bakgrunnen.

ESET Internet Security er et av de antivirusprogrammene, som er lettest å bruke. Det oppnår faktisk hele 83% i ”Usability Test for Windows 7”, som er en uavhengig test gennemført av AV-Test.org. Utover å være «AV-Test»-sertifisert (sertifisert av en anerkjent analysevirksomhet av sikkerhetsprogramvare) er ESET Internet Security også blitt sertifisert av Virus Bulletin 100, ICSA Labs og West Coast Labs Checkpoint.

Brukere av ESET Internet Security opplever nesten ingen problemer med å navigere og betjene antivirusprogrammet. Standardinnstillingene er gode for nybegynneren, og de avanserte innstillingene tilføyer funksjonalitet uten fullstendig å skremme bort alminnelige hjemmebrukere. Planlegging, rapportlogging og justering av innstillinger er alt sammen enkle ting du kan gjøre i ESET Internet Security. Programmet kan kjøre av seg selv og krever ikke mye innblanding fra din side. Du kan be ESET om ikke å spørre etter informasjon fra deg, og dermed håndtere alle beslutningene på egen hånd – det sker på kompetent vis. Installert på en bærbar datamaskin leverer ESET beskyttelsen uten at det går ut over batteritiden. ESET Internet Security kan opprette en startbar disk (eller USB-stasjon) til nødstilfelle.