Regular price: 249.0000 NOK 249 In stock! Order now!

F-Secure Freedome VPN - 3 enheter (Android/iOS)

Beskytt ditt privatliv, når du er online på internett med din Android mobiltelefon og iOS enheter som iPad og iPhone. F-Secure Freedome VPN sørger for, at din datatrafikk blir kryptert og beskyttet imot overvåkning og misbruk.

Med F-Secure Freedome VPN installert som app på dine mobile enheter går du ikke på kompromiss med sikkerhet og anonymitet - krypteringsteknologi i appen sørger for, at all din datatrafikk og online aktivitet ikke kan overvåkes eller logges.

F-Secure Freedome VPN kan også brukes, hvis du ønsker å omgå eventuelle geografiske blokkeringer som bla. er satt i verk på forskjellige innholdssider på internett. Utover er F-Secure Freedome VPN på Norsk og har en brukervennlig interface som er enkel å navigere rundt i.

Om F-Secure

F-Secure er en kompetent virksomhet på området for online sikkerhet og har base i Finland. Utover Freedome VPN tilbyr F-Secure et sortiment av sikkerhetsprodukter til private kunder så vel som til forretningskunder innbefattet antivirus, antispam og mye mer.

F-Secure Freedome VPN gir adgang til sikre servere i 16 land, Hong Kong, Australia og USA, samt en rekke europeiske land. Simultane tilslutninger fra forskjellige enheter er tillatt i overensstemmelse med det valgte abonnement, som angitt ovenfor.


Sikkerhet og personvern

F-Secure anvender OpenVPN til sine Windows, Macintosh, iOS og Android klienter skjønt det tar en del søk å finne ut av dette – den relevante delen i kunnskapsbasen unnlater å nevne det. Krypteringen er AES-128 for data med SHA-1 til databekreftelse og 2848-bit RSA til handshaking.

F-Secure fører ingen personlig identifiserbar data om brukere, eller deres aktiviteter og er ikke underkastet EU Data Retention love. Bruk av BitTorrent er tillatt på noen servere, men blir automatisk blokkert på andre – innbefattet UK, Nederlandene og Singapore. Det er viktig for oss å opplyse, at alt bruk av disse torrent-tjenester er på eget ansvar og ikke anbefalt av oss.

iOS app'en til F-Secure Freedome anvender imidlertid IpsecAES-128 til datakryptering, AES-256 til kodeveksling og SHA-1 til databekreftelse.


F-Secure VPN-klienten

Å gjøre bruk av F-Secure Freedome Windows-klienten er en strålende opplevelse fra start til slutt. Fra det øyeblikket du starter installasjonen blir du presentert for et brukervennlig og attraktivt interface med et profesjonelt utseende, som er lett å bruke og som fungerer ganske utmerket.

Hovedskjermen har en stor knapp til aktivering og deaktivering av din VPN-forbindelse med en oversikt over den tid som er igjen av brukerens abonnement, så vel som noen tillegssinformasjoner og der er det en stor vennlig knapp som kan fortelle deg hvilket land du etablerer forbindelse med. Ved å trykke på denne kommer det en elegant meny frem med mulige områder – komplett med roterende globus animasjon, når du skifter til et nytt land.


Spesifikasjoner

Tillatte installasjoner: 3 PC
Avtaleperiode: 12 måneder
Plattform: Windows
Produkttype: Electronic Software Download
Språk: Norsk

Minstekrav til operativsystem:

Android 4.0 eller nyere
Apple iOS 6 eller nyere
Windows Phone 8.0 eller nyere
Programvare - Nedlasting
NOK  249,00 Inkl. 25% MVA
Antall:
ELLER Legg til sammenligning
Produktinformasjon

Språk: Norsk, Engelsk

Produsent: F-Secure

Antall lisenser: 3 enheter

Avtaleperiode: 12

Plattform: Windows, Mac, iOS, Android