• f-secure-internet-security-norsk

F-Secure Internet Security – 1 PC / 1 år

Med F-Secure Internet Security er du godt beskyttet mot virus, skadelig programvare og alskens trusler på nettet som kan skade datamaskinen din og kompromitterer ditt privatliv og identitet på nettet.

299 kr 199 kr inkl mva

Compare
Spørsmål? Send oss en mail her.

Produktet blir levert elektronisk. Etter bestillingen vil du vanligvis innen få minutter etter bestilling motta en e-post med en nedlastingslenke og en lisensnøkkel til programvaren. I noen tilfeller kan det ta opptil 24 timer på hverdager. I helger og helligdager kan det påløpe lengre leveringstid. Det er ingen fraktkostnader med denne leveringsmetoden.

Lagerstatus: Elektronisk nedlasting
Produsent: F-Secure
Språk: Norsk
Antall lisenser: 1 PC
Varighet: 12 måneder
Operativsystem: Windows

Med F-Secure Internet Security er du godt beskyttet mot virus, skadelig programvare og alskens trusler på nettet som kan skade datamaskinen din og kompromitterer ditt privatliv og identitet på nettet.

Det gode ved F-Secure Internet Security er, at du får en komplett sikring av datamaskinen din både med en virus-scanner, brannmur og filter for søppelpost. Utover dette er F-Secure Internet Security på norsk, og har et brukervennlig og behagelig grensesnitt.

Følgende moduler er integrert i F-Secure Internet Security:

- Effektiv skanner for både virus og annen skadelig programvare

- En brannmur som forhindrer angrep fra hackere

- Filter for søppelpost til blokkering av søppelpost og e-postfisking

- Beskyttelse mot identitetstyveri

- Sikring mot data-taksert overforbruk av din mobile Internettforbindelse

- Beskyttelse i nettleseren din som identifiserer og markerer farlige hjemmesider

- Foreldrekontroll som beskytter de yngste pc-brukerene mens de er på nettet

Utover dette er F-Secure Internet Security optimert til bruk under Microsoft Windows 10 og støtter alle tidligere versjon av Microsoft Windows ned til Windows XP.

De beste sikkerhetsprogrammene til beskyttelse av din PC avbalanserer nettsky-teknologi, som er oppdatert, med smart heuristisk- og atferdsanalyse for å være i stand til å spore all skadelig programvare – også de aller nyeste av den typen. F-Secure Internet Security har oppnådd denne balansen, og har en lang, riktig god, historie med hensyn til å oppnå høye plasseringer i uavhengige tester. F-Secure Internet Security inkluderer verktøy til foreldrekontroll, en brannmur, e-postfiltrering (antispam), skanning- og applikasjonskontroll. I tillegg klarer programvaren å begrense krav om samhandling med nettskyen, når den er tilkoblet med mobilt bredbånd. Dette hjelper til med å begrense problemer med overforbruk og uventet høye regninger på mobilt bredbånd og datatrafikk.

F-Secures slagord for markedsføring er: “beskyttelse av det uerstattelige”.

For å underbygge dette utsagnet leverer programvaren verktøy til identitetsbeskyttelse, forebyggelse av hacker-inntrengning og en brannmur som analyserer all datatrafikk til og fra datamaskinen din.

F-Secure identifiserer også forsøk på informasjonsfisking på nettet og via e-post, og vil advare deg før du gir fra deg passord og personlige informasjon til en hjemmeside som har en mistenkelig oppførsel.

F-Secure Internet Security

Beskyttelse:

All respekt og beundring for F-Secure for å levere en fremragende og proaktiv beskyttelse. F-Secure har en bevitnet fortegnelse over motagelse av attesteringer og priser fra uavhengige laboratorier og test-virksomheder. I løpet av de siste to årene har de bestått alle deres AV-Tests uten problemer.

F-Security Internet Security har også egenskapen til å kunne levere beskyttelse mot de fleste av kildene til skadelig programvare som kommer utenfra. Programvaren har komponenter til å spore og fjerne virus, spionprogramvare, reklameprogramvare, “rootkits”, trojanske hester, botnets, tastloggere, nettleserkaprere og svindel som informasjonsfisking.

Sikkerhetsfunksjoner:

F-Secure Internet Security kjører stille og rolig i bakgrunnen og bruker minimalt med ressurser. Den inkluderer fremragende foreldrekontroll med evnen til å opprette enkeltstående profiler for forskjellige brukere. Med F-Secure kan du med letthet opprette profiler for dine barn etter deres alder, og tilpasse den til å blokkere, eller tillate bestemte hjemmesidetyper basert på hva du foretrekker. F.eks. vil du kunne bestemme å blokkere de fleste hjemmesidene for din femåring, men tillate nettsnakk for din tenåring samt kanskje også blokkere mot å være på nettet for sent om kvelden.

F-Secure støtter brukertilpassede skanninger og planlagte skanninger. Programvaren kan kjøre planlagte skanninger daglig, ukentlig, eller månedlig på et hvilket som helst tidspunkt, som du velger.

Se også:

F-Secure Internet Security (5 PC)