Regular price: 299.0000 NOK 299 In stock! Order now!

F-Secure Internet Security 2019 - 3 enheter

Med F-Secure Internet Security er du godt beskyttet mot virus, skadelig programvare og alskens trusler på nettet som kan skade datamaskinen din og kompromitterer ditt privatliv og identitet på nettet.

Det gode ved F-Secure Internet Security er, at du får en komplett sikring av datamaskinen din både med en virus-scanner, brannmur og filter for søppelpost. Utover dette er F-Secure Internet Security på norsk, og har et brukervennlig og behagelig grensesnitt.

Følgende moduler er integrert i F-Secure Internet Security:

- Effektiv skanner for både virus og annen skadelig programvare

- En brannmur som forhindrer angrep fra hackere

- Filter for søppelpost til blokkering av søppelpost og e-postfisking

- Beskyttelse mot identitetstyveri

- Sikring mot data-taksert overforbruk av din mobile Internettforbindelse

- Beskyttelse i nettleseren din som identifiserer og markerer farlige hjemmesider

- Foreldrekontroll som beskytter de yngste pc-brukerene mens de er på nettet

Utover dette er F-Secure Internet Security optimert til bruk under Microsoft Windows 10 og støtter alle tidligere versjon av Microsoft Windows ned til Windows XP.

De beste sikkerhetsprogrammene til beskyttelse av din PC avbalanserer nettsky-teknologi, som er oppdatert, med smart heuristisk- og atferdsanalyse for å være i stand til å spore all skadelig programvare – også de aller nyeste av den typen. F-Secure Internet Security har oppnådd denne balansen, og har en lang, riktig god, historie med hensyn til å oppnå høye plasseringer i uavhengige tester.

F-Secure Internet Security inkluderer verktøy til foreldrekontroll, en brannmur, e-postfiltrering (antispam), skanning- og applikasjonskontroll. I tillegg klarer programvaren å begrense krav om samhandling med nettskyen, når den er tilkoblet med mobilt bredbånd. Dette hjelper til med å begrense problemer med overforbruk og uventet høye regninger på mobilt bredbånd og datatrafikk.

F-Secures slagord for markedsføring er: “beskyttelse av det uerstattelige”.

For å underbygge dette utsagnet leverer programvaren verktøy til identitetsbeskyttelse, forebyggelse av hacker-inntrengning og en brannmur som analyserer all datatrafikk til og fra datamaskinen din.

F-Secure identifiserer også forsøk på informasjonsfisking på nettet og via e-post, og vil advare deg før du gir fra deg passord og personlige informasjon til en hjemmeside som har en mistenkelig oppførsel.


Spesifikasjoner

Plattform: Windows
Produkttype: Electronic Software Download
Språk: Norsk, Engelsk

Minstekrav til operativsystem: Windows 7, Windows 8/8.1, Windows 10

- 1 GHz prosessor
- 256 MB RAM
- 1 GB harddiskplass

Programvare - Nedlasting
NOK  299,00 Inkl. 25% MVA
Antall:
ELLER Legg til sammenligning
Produktinformasjon

Språk: Norsk, Engelsk

Produsent: F-Secure

Antall lisenser: 3 enheter

Avtaleperiode: 12

Plattform: Windows 7, Windows 8, Windows 10