SoftMaker FlexiPDF Professional

Trenger du å redigere teksten i en PDF? Kanskje legge til eller erstatte bilder i en PDF-fil? Konverterer du skannede sider til PDF? Da er FlexiPDF Professional det riktige valget.
Regular price: 949.0000 NOK In stock! Order now!
kr 949 Inkl Moms
Antall:
ELLER

Lag eller rediger PDF-filer like enkelt som å jobbe i Word


Med FlexiPDF kan du det!


Lag, rediger, kommenter, signer og beskytt PDF-filene dine raskt og enkelt.
I FlexiPDF Professional konverterer innebygd automatisk karaktergjenkjenning (OCR) sider fra skanneren til redigerbare og søkbare PDF-filer.
FlexiPDF er et uunnværlig verktøy for alle som jobber med PDF-filer.


og mye mer!
Rediger teksten til PDF-filer som om du jobbet i Word.


Med FlexiPDF kan du redigere, legge til, slette og formatere tekst i PDF-filer på tvers av seksjoner, kolonner og sider.


Den innebygde flerspråklige stavekontrollen hjelper deg med å unngå skrivefeil, og automatiske bindestreker sikrer at teksten din ser bra ut.


Du kan søke og erstatte ikke bare tekst, men også skrifter og farger, og gi dokumentene dine et nytt utseende med et enkelt klikk. Det er like enkelt å søke og erstatte i hyperkoblinger eller til og med på tvers av flere filer.


Arranger sider fritt
Vil du slette en bestemt side fra en PDF? Sett inn en blank side for videre redigering? Deler du en flersidig PDF i flere enkeltsidede dokumenter?


Det er ikke noe problem. FlexiPDF lar deg omorganisere PDF-dokumenter nøyaktig etter din smak. Legg til, omorganiser og slett sider. Beskjær og roter sider, lim inn sider fra andre PDF-filer, eller kombiner flere PDF-filer i en enkelt fil.
 


Kommenter og fremhev


Noen PDF-filer går gjennom flere hender, og typisk kan det hende du må legge til kommentarer til bestemte seksjoner.


FlexiPDF lar deg sette inn kommentarer i PDF-filer, fremheve viktige detaljer med tegninger og fremheve tekstpassasjer med den fargede markøren. Du kan også merke dokumenter med forhåndsinnstilte og tilpassede frimerker, f.eks. "Godkjent" eller "Fortrolig."
Grafikk og tegninger


FlexiPDF tilbyr alt du trenger for å forbedre PDF-filene dine med bilder og tegninger.


Med FlexiPDF kan du sette inn og redigere grafikk og tegninger i PDF-filer, hvor og hvor du måtte ønske det. Det er enkelt å flytte eller beskjære bilder og grafikk eller legge dem til sider som vannmerker. Du kan også klone grafiske elementer fra en side til en annen for raskt å lage dupliserte elementer.


Hvis du trenger spesielt kompakte PDF-filer for publisering på Internett, komprimerer FlexiPDF grafikk til lavere oppløsning, i henhold til dine preferanser.


Rediger innebygde bilder i et eksternt bildedigeringsprogram. Når du er ferdig med redigeringen, oppdateres de automatisk på PDF-siden.


Vil du eksportere en del av en PDF-side som et bilde? Det er enkelt med FlexiPDFs nye øyeblikksbildeverktøy: bare velg et område med musen og lagre det som et øyeblikksbilde.
Gjennomgå og oversett


Den nye sammenligningen side om side: praktisk med oversettelser og ellers


FlexiPDF Professional kan eksportere innholdet i en PDF til et format som er egnet for oversettelse ved hjelp av populære oversettelsesverktøy som SDL Trados Studio, MemSource og MemoQ.


Etter oversettelse kan teksten importeres tilbake til PDF-filen. FlexiPDF plasserer den oversatte teksten nøyaktig der originalteksten tidligere var.


Du kan bruke den nye sammenligningsfunksjonen side om side for å sammenligne to PDF-er og for å bla dem synkront - praktisk ikke bare for å sammenligne oversatte PDF-filer, men også for å sammenligne forskjellige versjoner av samme PDF.


Hvis du vil revidere et dokument, kan du aktivere sporede endringer slik at alle endringene og slettingene blir uthevet i farger.
Sett inn interaktive skjemaer som kan fylles ut av andre


Rediger og lag fleksible PDF-skjemaer med FlexiPDF Professional.


FlexiPDF lar deg ikke bare fylle ut interaktive skjemaer, men også de mye mer vanlige statiske skjemaene som er lagret som PDF-filer. Fordi organisasjoner ofte bare leverer slike statiske skjemaer, sparer FlexiPDF deg tiden du ellers ville brukt på å skrive ut skjemaene og fylle ut dem for hånd.


FlexiPDF Professional går et skritt videre ved å la deg lage dine interaktive skjemaer - inkludert interaktive avmerkingsbokser, sjekklister, inputfelt, etc.
Beskyt dine dokumenter


Med FlexiPDF kan du sikre dine dokumenter, før du deler dem.


Takket være den indbyggede sikre AES-kryptering kan PDF-filer beskyttes mod åbning, redigering, udskrivning eller kopiering af tekst. Du bestemmer, hvad modtageren af ​​en PDF-fil har lov til at gøre.


Hvis et PDF-dokument indeholder fortrolig tekst eller grafik, giver FlexiPDF Professional dig mulighed for at redaktere dem, så sådanne følsomme oplysninger ikke kan læses eller gendannes.

Windows:
Microsoft Windows Server 2008 R2, 2012, 2012 R2, 2016 og 2019.
Microsoft Windows 11 (alle versjoner unntatt Windows 11 i S-tilstand og Windows 11 til ARM).
Microsoft Windows 10 (alle versjoner unntatt Windows 10 S og Windows 10 til ARM).
Microsoft Windows 8 / 8.1 (alle versjoner unntatt Windows 8 / 8.1 til ARM).
Microsoft Windows 7 med Service Pack 1 (SP1).

ESD "Electronic Software Delivery" leveres på e-post innen 24 timer.

Sprog: Engelsk

Antal licenser: 1 enhet for bedrifter / 3 enheter for privatpersoner

Varighed : Livstid

Platform: Windows

Version: 2022

Manufacturer : SoftMaker

KLAGE

Innkjøpslovens mangelsregler gjelder.

Når du handler hos fordelaktig.no, har du selvfølgelig 24 måneders rett til å inngi en klage. Det er selvfølgelig et krav at klagen er berettiget og at mangelen ikke har oppstått som følge av feil bruk av produktet eller annen skadelig atferd. Vennligst oppgi hva problemet er så detaljert som mulig. (Skjermbilder, eventuelle logger)

Eventuell klage på mangler i leverte programvareprodukter må etter at Kjøper har eller burde ha oppdaget feilen, fremsatt til fordelaktig.no innen rimelig tid. 2 måneder er alltid en rimelig tid. Ellers mister kjøperen retten til å påberope mangelen. Vennligst angi og vis på forespørsel hva feilen består av - normal praksis er at vi ber om et skjermbilde / skjermbilde av feilen eller lignende som kan avklare hva feilen består av. fordelaktig.no kan nekte en klage hvis kjøperen ikke samarbeider eller gir ufullstendig informasjon om produktets mangler.

Digitale varer (ESD-produkter) sendes til: [email protected] - Vi påpeker at hvis det skyldes en feil, vennligst legg ved skremselbilder av feilen du opplever.

I tillegg er du alltid trygg på at prisen du ser er prisen du betaler. Alle priser på fordelaktig.no inkluderer moms toll og avgifter.