Golden Hour Backlight presets for bilder

Forhåndsinnstillinger for Golden Hour Backlight gir bildene dine et helt unikt varmt utseende
Regular price: 289.0000 NOK In stock! Order now!
kr 289 Inkl Moms

+ Når du har fullført kjøpet, vil du umiddelbart motta en nedlastingslenke slik at du får tilgang til filene dine.

Antall:
ELLER

Forhåndsinnstillinger for bakgrunnsbelysning på gyllen time gir bildene dine det spesielle utseendet du tar når du tar et bilde rett før solen går ned. Dette er det som kalles "The Golden Hour". Gjør dine Golden Hour-bilder enda vakrere og klar for instagram, facebook eller det digitale fotoalbumet. Få forskjellige utseende på bildene dine, med fokus på Golden Hour-fotografering. Med den forhåndsinnstilte pakken med Golden Hour Backlight, kan du gi bildene dine et gyllent lys og drømmende utseende.


Denne forhåndsinnstilte pakken gjør det veldig bra for lyse sommerbilder. Hvis du har vært på ferie, men bare vil at de skal ha litt mer delikatesse, er denne pakken det riktige valget - med et enkelt klikk!Når du bestiller Golden Hour Backlight får du følgende:
40x Lightroom forhåndsinnstillinger (8 temaer med 5 innstillinger i hver og HUSK at så lenge programmet ditt kan laste inn .cube-filer kan disse også brukes)


1x PDF-instruksjon på dansk om hvordan du installerer og bruker våre forhåndsinnstillinger i lightroom. Hvis du trenger å installere dem i andre programmer, anbefaler du at du finner en guide på YouTube.


Fungerer best med:
For å få det absolutt beste resultatet, gå etter å ha tatt bildene dine i den såkalte Golden hour. Når disse forhåndsinnstillingene går inn og øker dataene du har i fanget i bildet ditt.


Vi anbefaler alltid at du tar bilder i RAW hvis du bruker et DSLR-kamera. Du kan imidlertid også bruke forhåndsinnstillingene våre selv om det er tatt på en smarttelefon eller likene.


Ta Golden Hour-skuddene dine til neste nivå
Se sammenligningen nedenfor!

Filene du mottar er .cube, så alle andre systemer der du kan laste inn .cube-filer kan du bruke dette produktet.

Dette gjelder programmer som:

Affinitetsfoto
Luminar
Adobe Photoshop CC

ESD "Electronic Software Delivery" leveres på e-post innen 24 timer.

Sprog: Engelsk

Platform: Lightroom, Luminar, Affinity, Windows - Mac

Manufacturer : Visual kingdom

KLAGE

Innkjøpslovens mangelsregler gjelder.

Når du handler hos fordelaktig.no, har du selvfølgelig 24 måneders rett til å inngi en klage. Det er selvfølgelig et krav at klagen er berettiget og at mangelen ikke har oppstått som følge av feil bruk av produktet eller annen skadelig atferd. Vennligst oppgi hva problemet er så detaljert som mulig. (Skjermbilder, eventuelle logger)

Eventuell klage på mangler i leverte programvareprodukter må etter at Kjøper har eller burde ha oppdaget feilen, fremsatt til fordelaktig.no innen rimelig tid. 2 måneder er alltid en rimelig tid. Ellers mister kjøperen retten til å påberope mangelen. Vennligst angi og vis på forespørsel hva feilen består av - normal praksis er at vi ber om et skjermbilde / skjermbilde av feilen eller lignende som kan avklare hva feilen består av. fordelaktig.no kan nekte en klage hvis kjøperen ikke samarbeider eller gir ufullstendig informasjon om produktets mangler.

Digitale varer (ESD-produkter) sendes til: [email protected] - Vi påpeker at hvis det skyldes en feil, vennligst legg ved skremselbilder av feilen du opplever.

I tillegg er du alltid trygg på at prisen du ser er prisen du betaler. Alle priser på fordelaktig.no inkluderer moms toll og avgifter.