Kaspersky har lansert nye versjoner av deres sikkerhetsprodukter til Windows, Mac og Android enheter. Med lanseringen av Kaspersky Internet Security 2019 og Kaspersky Total Security 2019 kan du som tidligere anvende programmet både på din Windows- og Mac computer, samt en tilpasset utgave til Android mobiltelefoner og tabletcomputere.

 

Fokus i 2019-utgaven av Kaspersky fokuserer på å forbedre de eksisterende sikkerhetskomponenter og moduler som også var tilstede i 2018-utgaven. Høydepunkter innbefatter utvidet hjelp til fjerning av besværlige applikasjoner og browserutvidelser som gjør computeren treg.

 

Det er verdt å bemerke, at Kaspersky har flyttet sine datasentre og arbeidssenter til Sveits etter bekymringer vedrørende sine bånd til Russland og Putins regjeringsapparat. Antivirusteknologien i Kaspersky 2019 blir nå håndtert og vedlikeholdt utenfor Russland.

 

Det eksisterende modul i Kaspersky som kalles PC-optimering understøtter nå en søk-og-fjern funksjon til browserudvidelser og gir dessuten brukeren mulighet til å klage over applikasjoner, som fungerer dårlig. Til å supplere disse nye funksjonene så er det tilføyet et planleggingsprogram til søkning av både apps- og browserutvidelser innenfor Application Manager, som leverer en ny mulighet for utelukkelse av applikasjoner basert på deres objekt kategori. Listen over ignorerende apps ligger nå i sitt eget vindu. Lignende forbedringer er også blitt implementerende i seksjonen for” oppdatering av Software applikasjoner”.

 

Kasperskys Safe Money modul, som yter ytterligere beskyttelse ved bruk av online nettbank og innkjøp, er også blitt forbedret. Brukeren kan nå åpne en egen side i et beskyttet browservindu ved å trykke på ikonet i notifikasjonsområdet og på prosesslinjen.

 

Foreldrekontroll komponenten har også fått en bemerkelsesverdig forbedring og den gjør det mulig for brukere å kontrollere lignende programmer - så som flere internettbrowsere som en enkelt applikasjon.

 

Andre forbedringer innbefatter tilføyelsen av nye” Anti-Banner” filtre som kan blokkere og fjerne irriterende bannerreklamer i din internettbrowser, samt mulighet for å skanne scripts ved bruk av Standard Antimalware Scan Interface (AMSI). Skanning av krypterende forbindelser er også blitt forbedret.

 

Kaspersky Total Security 2019 er tilgengelig i våres web shop og du kan se alle Kaspersky-utgaverne via denne linken.