I denne veiledningen vil vi vise deg hvordan du laster ned og installerer BullGuard på Windows.

 

Hvis du ennå ikke har registrert din lisens til din Bullguard konto, så skal du starte med å gjøre dette ved å følge denne veiledningen:

 

 

Slik registrerer du din Bullguard lisens

 

 

Veiledningen dekker over følgende produkter til Microsoft Windows:

 

BullGuard Antivirus

BullGuard Internet Security

BullGuard Premium Protection

 

NB: Hvis du allerede har et antivirusprogram installert, så skal du starte med å avinstallere dette innen du fortsetter med denne veiledningen!

 

 

1. Logg inn på din BullGuard konto fra den computeren du ønsker å installere ditt BullGuard sikkerhetsprogram på via linken herunder:

 

 

KLIK HER

 

 

Hvis det er snakk om en ny installasjon eller en reinstallasjon på samme computer, så skal du gå videre til punkt 3.

 

Hvis du vil flytte ditt Bullguard sikkerhetsprogram til en ny computer og du ikke har flere ledige plasser på abonnementet, så skal du gå videre til punkt 2.

 

 

2. Hvis du ikke har flere ledige plasser på ditt BullGuard abonnement, så skal du frigjøre en plass for å kunne tilføye en ny computer til abonnementet.

 

Klikk på den grønne kontakten under punktet ”Handling” for den computeren du ønsker å fjerne fra abonnementet, så kontakten skifter farge til grå og gå deretter videre til punkt 3.

 

 

 

 

3. Klikk på den grå knappen med teksten ”Download”.

 

 

 

 

4. Installasjonsprogrammet blir nå lastet ned til computeren.

 

 

 

 

5. Hvis det dukker opp et sikkerhetsvindu med teksten ”Vil du tillate at følgende program foretar endringer på computeren?”, så skal du klikke på knappen ”Ja” for å tillate at BullGuard installeres på computeren.

 

 

 

 

6. Vent et øyeblikk mens installasjonsprogrammet henter de nyeste oppdateringene innen installasjonen går i gang.

 

 

 

 

7. Du har mulighet for å lese BullGuards lisensavtale innen du fortsetter ved å klikke på linken ”Les lisensavtalen”.

 

Kryss av i rubrikken for teksten ”Jeg aksepterer vilkårene i lisensavtalen” og klikk deretter på knappen ”Installer” for å starte installasjonen.

 

 

 

 

8. Ditt BullGuard sikkerhetsprogram installeres nå på computeren og dette kan godt ta litt tid i forhold til computerens hastighet.

 

 

 

 

9. Når installasjonen er gjennomført vil du bli bedt om å opprette en BullGuard konto eller logge inn på en nåværende.

 

Da du allerede har opprettet en BullGuard konto da du registrerte lisensen, så skal du ikke opprette en ny, men bare logge inn på den kontoen som du har registrert lisensen til.

 

Klikk på knappen ”Logg på” og gå videre til punkt 10.

 

 

 

 

10. Tast inn ditt brukernavn, samt passord til din BullGuard konto og klikk deretter på knappen ”Logg inn på BullGuard”.

 

Hvis du har glemt ditt passord, så kan du klikke på ”Gjenopprett passord” for å nullstille ditt nåværende passord.

 

 

 

 

11. Etter du er logget inn med din BullGuard konto, så har du mulighet for å få en hurtig gjennomgang av hvilke endringer som er i ditt BullGuard sikkerhetsprogram i forhold til tidligere utgaver.

 

Klikk på knappen ”Neste” for å bla igjennom nyhetene eller klikk på knappen ”Hopp over” for å unngå å lese om endringerne og gå videre med installasjonen av ditt BullGuard sikkerhetsprogram.

 

 

 

 

12. BullGuard laster nå de nyeste virusdefinisjoner ned, så du er sikret mot de nyeste vira innen du fortsetter med bruken av computeren.

 

 

 

 

13. Installasjonen er nå gjennomført og BullGuard foretar de siste optimaliseringerene av programmet.

 

Når optimaliseringen er gjennomført, så skal du restarte computeren for å sikre at alle BullGuard funksjonene blir startet korrekt opp.