Ditt grafikkort er omdreiningspunktet i din spilleopplevelse, men det kan ikke utfolde sitt fulle potentiale og yteevne uten at den rette driversoftware er installert på din computer eller laptop.

Å bevege seg bort fra den grafikkdriveren som enten kom med din computer eller med ditt grafikkort til den nyeste versjonen kan utgjøre en stor forskjell i den samlede ytelsen. La oss derfor se på hvor en kan få lastet ned de nyeste drivers til de tre store typene grafikkort med et blikk på oppdatering til de nyeste versjonene.

 

NVIDIA GeForce drivers

Gå til https://www.geforce.com/drivers. Velg så ditt grafikkort og din Windows versjon fra listen og trykk på ”Start Search” tasten. Vårt råd er: gå alltid etter den grafikkdriveren som er markert som ”BETA”. Disse er ikke helt og holdent et driversluttprodukt, men de kjører alle sammen like stabilt og godt som den nyeste utgaven nå til dags og vil sannsynligvis gi deg ennå mer ytelse!

 

 

AMD Radion drivers

AMD-tilhengere skal gå til https://support.amd.com/en-us/download og velge den passende enheten. Dette vil gi deg adgang til de nyeste offisielle driverene som du kan laste ned og installere. For å få en beta-driver med flere ytelsesforbedringer, eller funksjoner, så går du over til https://support.amd.com/en-us/kb-articles/Pages/latest-catalyst-windows-beta.aspx?cmpid=social17945534.

 

 

Intel HD Graphics drivers

Intel grafikk chipset, som hovedsakelig finnes på ultrabooks og tablets, er de svakeste i gruppen av grafikkort. Vi vil ikke anbefale at man foretar noen form for spill på de eldre integrerte Intel HD chipset (slik som HD/3000 eller tidligere) – med mindre du er sterkt engasjert i lysbildeshows i stedet for spilleaktivitet – men deres nyeste grafiske chipset er effektivt nok til å avspille selv de nyeste titlene, om enn ikke med den høyest mulige bildeoppløsning, eller med alle piper og trommer i sving. For å få oppdatert drivere, gå til Intel Download Center - hvorfra det er mulig å automatisk søke etter de driverene som passer til din computer.