I denne lille veiledningen vil vi vise deg hvordan du oppgraderer din nåværende utgave av Bitdefender til den som i skrivende stund er den nyeste versjonen - nemlig Bitdefender 2019. Du kan foreta denne oppgraderingen gratis med et eksisterende abonnement ved Bitdefender.

 

For å oppgradere til Bitdefender 2019 skal du hente en installasjonsfil fra Bitdefender Central og vi viser nedenfor i punktform hvordan du gjør dette:

 

1. Du skal først logge inn på din Bitdefender konto via Bitdefender Central.

 

2. I venstre siden skal du klikke på "My Devices"

 

3. På skjermen for "My Devices" skal du klikke på "Install Protection" og velge "Protect this device".

 

4. Nå har du mulighet for å laste ned installasjonsfilen til Bitdefender 2019. Hent filen ned på din computer og dobbeltklikk på den for å starte installasjonsprogrammet.

 

5. Restart din computer.

 

6. Klikk på "Installer"

 

7. Etter installasjonen er gjennomført skal du klikke på "Start Using Bitdefender". Du har nå Bitdefender 2019 på din computer.

 

Bemerk at når du oppgraderer din utgave av Bitdefender til Bitdefender 2019 blir eventuelle regler du har oppsatt til din firewall ikke tatt med. Din Bitdefender Wallet blir heller ikke tatt med, men hvis du følger denne linken til Bitdefenders hjemmeside har de en guide til å eksportere din Bitdefender Wallet.