I denne veiledningen vil vi vise deg hvordan du registrerer din BullGuard lisens til din BullGuard konto.

 

Lisensen kan / skal kun registreres én gang og hvis du allerede har registrert din BullGuard lisens, så skal du gå videre til installasjonsveiledningen via linken du finner i punkt 5. - nederst i denne veiledningen.

 

Denne veiledningen dekker registreringen av lisenser til følgende BullGuard sikkerhetsprodukter:

 

BullGuard Antivirus

BullGuard Internet Security

BullGuard Premium Protection

BullGuard Mobile Protection

 

Vi har i denne veiledningen valgt å ta utgangspunkt i BullGuard Internet Security, så tekst samt bilder kan variere hvis du registrerer et av de andre produktene.

 

1. For å registrere din lisens, så skal du logge inn på din BullGuard konto via linken herunder.

 

https://www.bullguard.com/login

 

Tast inn brukernavn / e-mailadresse, samt passord til din Bullguard konto - klikk heretter på knappen ”Login” og gå videre til punkt 3.

 

Hvis du har glemt ditt passord, så kan du nullstille det ved å klikke på linken ”Forgot your password?” og følge instruksjonene til hvordan du nullstiller ditt passord.

 

Hvis du ennå ikke har en BullGuard konto, så skal du starte med å opprette én ved å klikke på den røde knappen med teksten ”Create an account” og gå videre til punkt 2

 

 

 

 

2. Fyll ut samtlige felter i formularen og husk din e-mailadresse og et selvvalgt passord som skal gjentas for å bli bekreftet.

 

Klikk heretter på knappen ”oppret konto” og vent på at din nye konto blir opprettet.

 

Du vil automatisk bli videresendt til kontosiden hvor du skal registrere din lisens når din konto er opprettet.

 

 

 

 

3. Innen du fortsetter med å registrere din lisens kan du endre språket.

 

Klikk på den ”lille globusen” i øverste høyre hjørne av browser vinduet og velg ditt språk.

 

 

 

 

4. Du skal nå sette inn din lisensnøkkel til din Bullguard konto.

 

Sett inn lisensen som du finner i din kvitteringsmail i inntastningsfeltet og klikk deretter på knappen ”Aktiver” til høyre for feltet.

 

NB1: Hvis det er snakk om en fornyelse av et abonnement, så vil den nye lisensen forlenge det nåværende abonnementet med det antall dager lisensen gir adgang til.

 

NB2: Hvis du mottar mer enn én lisens i din kvitteringsmail, så skal du registrere samtlige lisenser for å få dekning til det samlede antall dager det bestilte abonnement inneholder.

 

NB3: Det er kun mulig å ha ett abonnement per produkt registrert til en BullGuard konto og det vil derfor være nødvendig å opprette flere BullGuard konti, hvis det er behov for mer enn ett abonnement til å dekke dine enheter.

 

5. Du har nå registrert din lisens til din BullGuard konto og du kan nå se opplysninger vedrørende ditt nye abonnement, som for eksempel antall dager, samt hvilket produkt lisensen er registrert til.

 

Hvis ditt nye abonnement ikke er synlig på din Bullguard konto umiddelbart etter registreringen av lisensen, så skal du bare logge av og på for å oppdatere kontosiden.

 

6. Klikk på linken herunder for å fortsette til installasjonsveiledningen.

 

 

Slik installerer du BullGuard i Windows