I denne veiledningen vil vi vise deg hvordan du registrerer din Bitdefender Antivirus Plus, Bitdefender Internet Security eller Bitdefender Total Security lisens til en Bitdefender konto.

 

Lisensen kan / skal kun registreres én gang og hvis du allerede har registrert din bitdefender lisens, så skal du hoppe videre til installasjonsveiledningen via linken du finner i punkt 8. -nederst i denne veiledningen.

 

Denne veiledningen dekker registrering av lisenser til følgende Bitdefender sikkerhetsprodukter:

 

Bitdefender Antivirus Plus
Bitdefender Internet Security
Bitdefender Total Security

 

1. For å registrere din lisens så skal du logge inn på din Bitdefender konto via linken herunder og hoppe videre til punkt 4. i veiledningen.

 

Hvis du har glemt ditt passord, så kan du få hjelp til å nulstille dette ved å klikke på ”Reset Password”

 

 

https://central.bitdefender.com/subscriptions

 

 

Hvis du ennå ikke har en Bitdefender konto, så kan du opprette en ved å klikke på "Sign Up!” nederst på login siden og gå videre til punkt 2.

 

 

 

 

2. Fyll ut de fire feltene i formularen med ditt fornavn, etternavn, e-mail adresse og et selvvalgt passord. Klikk deretter på knappen ”CREATE ACCOUNT” og vent på at din nye konto blir opprettet.

 

 

 

 

3. Du vil motta en e-mail fra Bitdefender til den e-mail adressen du har opplyst ved opprettelse av din nye Bitdefender konto. I denne e-mail vil du bli bedt om å bekrefte din e-mailadresse før du får adgang til din nye Bitdefender konto.

 

 

 

Klikk på knappen ”CONFIRM EMAIL” for å bekrefte din e-mailadresse og fortsett til punkt 4. (Når du klikker på knappen blir du automatisk videresendt til din Bitdefender konto.)

 

 

 

 

4. Klikk på knappen med teksten "ACTIVATION CODE".

 

 

 

 

5. Tast inn lisensen (activation code) i feltet og klikk på knappen "ACTIVATION CODE" for å gjennomføre registreringen og hopp videre til punkt 7.

 

Hvis du har en eldre lisens til for eksempel 2015 utgaven av Bitdefender Antivirus Plus, Internet Security eller Total Security, så kan du oppgradere denne til en tilsvarende 2016 utgave av produktet ved å klikke på teksten ”Get your FREE upgrade now!” og gå videre til punkt 6.

 

 

 

 

6. Tast inn lisensen til den tidligere utgave av Bitdefender som du ønsker å oppgradere til Bitdefender 2016 og klikk deretter på knappen ”UPGRADE MY PRODUCT”.

 

 

 

 

7. Lisensen er nå registrert til din Bitdefender konto, og du kan se hvor mange enheter, samt når abonnementet utløper. Klikk på knappen ”VIEW MY DEVICES” for å avslutte registreringen.

 

 

 

 

8. Det er nå tid for å hente og installere Bitdefender Bitdefender Antivirus Plus, Bitdefender Internet Security eller Bitdefender Total Security på din computer. Klikk på linken herunder for å gå videre til Installasjonsveiledningen.

 

 

Slik installerer du Bitdefender i Windows