Velkommen til vår veiledning i hvordan du installerer Windows 7 Home Premium eller Professional på din computer og du kan under finne den informasjonen som du skal bruke til å opprette ditt installasjonsmedie, samt installere Windows 7 på din computer.

 

 

Opprettelse av installasjonsmedie:

 

I leveringsmailen medfølger det download links hvorfra det er mulig å hente de danske ISO filene til Windows 7 i både 32-bit og 64-bit, som du skal bruke til å opprette installasjonsmediet med på enten USB eller DVD, ved å følge en av de nedenstående veiledningene.

 

 

 

Opprett Windows 7 installasjonsmediet på USB

 

 

 

Opprett Windows 7 installasjonsmediet på DVD

 

NB: Hvis du ønsker å installere Windows 7 på et annet språk enn norsk, skal du bare kontakte oss på [email protected] og opplyse oss hvilket språk som ønskes, så sender vi deg en download link til den.

 

 

 

Installasjon av Windows:

 

For å kunne installere Windows 7 på din computer, så er det viktig at du innstiller computeren til å starte opp fra det installasjonsmediet du har opprettet og du kan se hvordan du gjør dette på din computer ved å kikke i manualen eller på produsentens supportside.

 

Når du har innstilt computeren til å starte opp fra ditt installasjonsmedie, så skal du følge installasjonsveiledningen til Windows 7 i linken under.

                                                  

Slik installerer du Windows 7