Hvis du er på jakt etter en ny partner, så bør du sjekke ut den nye dating-appen Miitmi. Dette er en helt ny seriøs, norsk datingtjeneste med mange nye og spennende funksjoner som kan hjelpe deg med å finne den rette.


Grundig research

Mennesket bak den nye appen er gründeren Corrine Omberg. Hun har gjort grundig research for å finne ut av hvilke funksjoner brukerne av de eksisterende datingappene savner, i tillegg til å undersøke hvordan designet kunne gjøres mer brukervennlig og spennende. Omberg har dessuten samarbeidet med flere ulike datingeksperter, slik at de kan tilby brukerne den ultimate datingopplevelsen. Her er det ikke snakk om å finne tilfeldige sexpartnere, men heller et redskap for å gjøre det lettere å finne en partner med fokus på et langvarig forhold. Og en av måtene de klarer å oppnå dette på, er ved hjelp av en kvalitetssikring av profilene. Hvis det viser seg at profilene er uærlige og falske, så blir de fjernet umiddelbart.

 

Prøv Miitmi gratis i 30 dager

Mange av markedets beste dating apper i dag koster en del penger. Og dette var noe de aller fleste singlene i testpanelet pekte på som et problem. En av fordelene ved Miitmi er at tjenesten er rimelig, og at det ikke er noen skjulte kostnader for å for eksempel kjøpe likes eller tilgang på meldinger. Her er alle kostnadene holdt på et minimum, og alle nye brukere kan prøve hele herligheten gratis den første måneden. Og det er ikke bare snakk om en gratis demo-versjon, men full tilgang til alle funksjonene i appen.

 

Mange gode og nye funksjoner

Det er mange likheter med kjente apper som Tinder og Happn. Men forskjellen er at Miitmi gir deg muligheten til å få tilgang til mange nye tjenester som for eksempel å se hvem andre brukere er i nåtid ved hjelp av video. Dette er med til å forhindre falske profiler, falske bilder og ikke minst gamle og utdaterte bilder. Du kan også chatte live. På den måten slipper du å gi ut et personlig telefonnummer, i tillegg til at du kan foreta en siste sjekk og bekreftelse ført du eventuelt skal på date. Denn live-chatten gir deg dessuten også muligheten til å sende bilder via chatten, noe som er en av de mange nyvinningene hos Miitmi. Appen gir deg også mulighten til å søke ved hjelp av hashtag. Dette er en fin måte å beskrive deg selv på, i tillegg til atdet er lettere for deg å søke etter akkurat det du leter etter hos en partner. Bruk en # foran søkeord som for eksempel romantisk, kjærlighet, vegetarianer, fotballinteressert og alt mulig annet, og se hvem det er som dukker opp! Dessuten dekker profilbildet hele skjermen, noe som gir et bedre inntrykk av personen bak profilen.

Falske og uærlige profiler slettes

Og som noe helt nytt, så har Miitmi en lenke til brukerne Instagramprofil. Dette er enda en god måte å få et bedre inntrykk av hva han eller hun er opptatt av. Ved dobbeltmatch åpnes en funksjon som chattelefon, noe som er med til å hindre spam og useriøse meldinger. Du får dessuten pushmeldinger ved nye beskjeder fra matcher, i tillegg til hvis det er noen som har prøvd å ringe deg. Og hvis du mot formodning skulle finne noen profiler som er falske, så finnes det en rapporteringsknapp. Dette er en funksjon Miitmi tar særdeles seriøst, og alle uærlige og ufine profiler blir slettet fra appen umiddelbart.

 

Hvis dette høres ut som noe for deg, så bør du benytte deg av tilbudet om å teste Miitmi med alle funksjoner gratis i 30 dager. Og hvis du syns det er noe for deg, så kan du tilmelde deg for 99 kroner i måneden.