Vi kjenner det som Office 365, men nå har Microsoft endret navn til Microsoft 365.

Microsoft 365 har blitt den mest populære kontorprogramvaren som sprekker med forskjellige brukbare moduler som finner veien inn i de fleste datamaskiner på arbeidsplassen og i stor grad hjemme.

Nedenfor vil vi gå litt i dybden om de 2 forskjellige løsningene som er - samt modulene deres.

Microsoft 365-løsningen er abonnementsbasert, og vi tilbyr den til en super skarp pris i 365 dager.

Vi tilbyr 2 versjoner av Microsoft 365 - Microsoft 365 Personal og Microsoft 365 Family.

 

Microsoft 365 Personal

Du kan installere Microsoft 365 Personal på opptil 5 enheter - det kan være PC, nettbrett og mobiltelefon. Og i henhold til de forskjellige plattformene, gjelder dette; Windows, Mac (Apple), Android / iOS-enheter. Du bør imidlertid være klar over at ikke alle moduler er inkludert, for eksempel. Mac eller mobil.

Microsoft Personal inkluderer følgende moduler:
Microsoft Word
Microsoft Excel
Microsoft OneNote
Microsoft powerpoint
Microsoft Outlook
Microsoft Publisher - bare PC
Microsoft Access - bare PC

1TB Cloud via OneDrive - Så det er god plass til å lagre dokumenter i skyen.

Samtaletid på Skype - Du har muligheten til å ringe til mobil og fasttelefon i opptil 60 minutter i måneden gratis.

I henhold til modulene som er inkludert i Office-pakken.

Microsoft Word er Microsofts populære og kjente skriverprogramvare. Det er mulig å lage nye dokumenter og korrigere dokumentene du mottar. Du kan deretter eksportere og konvertere til mange forskjellige filtyper, inkludert PDF. I tillegg er det forskjellige maler du kan bruke til å gjenoppta, kalendere eller rapportere forberedelser.

Microsoft Excel er et smart regneark. Du kan gjøre excel-beregninger på flere faner samtidig.

Den kan ganske enkelt sette inn formler og avanserte beregninger og ha god oversikt. Excel tilbyr også maler - fra budsjetter til formler og beregninger. Kort sagt, Excel kan hjelpe med den mest avanserte kalkulatoren uten problemer.

Microsoft OneNote er et program som kan hjelpe deg med å ta notater. Hvis du for eksempel tar notater i OneNote og for eksempel lager et nettbrett og skriver for hånd, det vil si, tegner bokstavene dine, kan OneNote gjøre det til skriving. Du kan eksportere Word- og Excel-filer til OneNote.

Microsoft Outlook er den mest brukte e-postprogramvaren over hele verden. Du kan motta e-post på din PC, mobil og nettbrett fordi Outlook kan installeres på iOS og Android. Du kan ha alle kontaktene dine i Outlook med People Card. Du kan også strukturere arbeidsdagen din med oppgavefunksjonen eller legge til møter i kalenderen - På denne måten unngår du også å glemme merkedager.

Microsoft Publisher er en modul som kan hjelpe deg med å lage grafiske data. Det kan være brosjyrer eller annonser og bannere. Også her er det en rekke maler du kan bruke. Videre er det mulig å laste ned maler som ikke er lagt til.

Microsoft Access er en kjent modul for administrasjon av databaser med. Med Microsoft Access kan du enkelt administrere bedriftens databaser. Inkludert SQL-databaser.

Microsoft 365 Family

Har 6 brukere som hver har 5 installasjoner - Det vil si at du kan installere på totalt 30 enheter. Denne løsningen er perfekt for det mindre selskapet der du kan ha en administratorkonto som håndterer alle andre enheter. Dette betyr ikke at administratoren kan se hva som gjøres i de forskjellige systemene, men administratoren har muligheten til å tilordne og fjerne brukere så vel som programmer fra den enkelte enhet.

I tillegg er 1TB Cloud tilknyttet hver av de 6 brukerne.

Inneholder de samme modulene som Microsoft 365 Personal.

Microsoft Home inneholder følgende moduler:
Microsoft Word
Microsoft Excel
Microsoft OneNote
Microsoft powerpoint
Microsoft Outlook
Microsoft Publisher - bare PC
Microsoft Access - bare PC

 

Hvilken pakke skal jeg velge og hvorfor.

 

 

Når du velger en Microsoft 365-løsning, bør du også være klar over at modulene dine alltid er oppdatert til den nyeste versjonen.

Du bør velge Microsoft 365 Personal hvis du har mindre enn 5 enheter å dekke hjemme - eller du kan ha en liten bedrift som ikke trenger mer enn noen få installasjoner. I denne forbindelse er Microsoft 365 Personal det riktige valget.

På den annen side, hvis du har flere brukere hjemme eller har 3-5 ansatte i selskapet, er Microsoft 365 Family ditt valg.

Du bør være klar over at her får alle 6 brukerne 1 TB i skyen via OneDrive