Med det store antallet spill å velge mellom på internett, er det ikke rart om det finnes mange spill man har hørt om, men aldri har rukket å prøve selv. Dette er også helt forståelig, men dersom du er nysgjerrig på å lære mer om noen av spillene, og kanskje også prøve dem selv, gir vi deg her en rask gjennomgang av noen av de mest populære spillene akkurat nå.

 

Online bingo

Bingo har helt klart blitt populært på internett, og det finnes en rekke ulike spill å velge mellom. Online bingo skiller seg heller ikke så mye fra den klassiske, fysiske versjonen av spillet. Kan man derfor vanlig bingo er det også svært lett å lære seg å spille bingo på nett. Noen vil trolig synes at bingo på internett er bedre enn vanlig bingo, ettersom man slipper å måtte høre like godt etter, i frykt for å gå glipp av noen av tallene som trekkes. Med online bingo registreres nemlig tall man har automatisk, etterhvert som de trekkes og man vil aldri trenge å være redd for å gå glipp av tall igjen. Ønsker man å prøve seg på bingo online kan Maria bingo være et godt sted å starte.

 

Angry Birds

Selv om spillets glansdager er noe forbi, var dette et særdeles populært spill når det først kom ut og i relativt lang tid etterpå. Dersom man ikke har prøvd det allerede er dette et av spillene som bør prøves, hvertfall en gang. Spillet går ganske enkelt ut på å avfyre sinte fugler mot ulike konstruksjoner med grønne griser og få alle grisene til å velte. Angry Birds finnes også i et stort utvalg av ulike spin-off versjoner og har i tillegg kommet som en egen film, for de som virkelig er fan av spillet.

 

Super Mario

Dersom man aldri har prøvd Super Mario-spillene før, er dette absolutt noe man bør prøve i løpet av livet. Spill-universet er et av de aller største og lengstlevende i verden, og kan tilby en rekke spill med ulike temaer. Enten man foretrekker plattformspill, som de originale Super Mario-spillene er, bilrace i form av de populære Mario Kart spillene, eller mild slåssing i Super Smash Bros versjonene. Her er det nok av spill å velge mellom, og vi kan nesten garantere at alle og enhver kan finne et spill de liker fra det kjente Nintendo-universet.

 

Spill innenfor Esport-industrien

Esport har de siste årene blitt en stor bransje og det finnes en rekke spill å velge mellom. Esport er derimot først og fremst en industri for profesjonelle spillere som lever av å spille videospill, men det er likevel ingenting i veien med å prøve å bli profesjonell selv også. Det finnes som sagt flere spill som spilles profesjonelt, så her er det bare å finne sin favoritt. Blant de mest populære kan vi nevne spill som Starcraft, FIFA, Fortnite og Call of Duty. Dersom man ikke ønsker å spille profesjonelt, kan man selvsagt også spille spillene på amatørnivå.