I denne veiledningen vil vi vise deg hvordan du avinstallerer ditt BullGuard program fra Windows.

Vi har i veiledningen tatt utgangspunkt i BullGuard Premium Protection, så det kan være forskjell på tekst og bilder, hvis det er et annet BullGuard program du skal avinstallere, men fremgangsmåten er den samme.

 

1. Start med å gå til ”Programmer og funksjoner” eller ”Apper og funksjoner” i henhold til hvilken utgave av Windows det er på den gjeldende computeren ved å følge enten mulighet A eller mulighet B som beskrevet herunder.

 

A) For Windows 7: Klikk på Start > Kontrollpanel > Programmer > Programmer og funksjoner.

 

B) For Windows 8, 8.1 eller Windows 10: Høyreklikk på Start > Apper og funksjoner.

 

Velg ditt BullGuard program i listen over dine installerte programmer og klikk deretter på knappen ”Fjern” for å gå til avinstallasjonen.

 

 

 

2. Hvis det dukker opp et sikkerhetsvindu med teksten ”Vil du tillate at følgende program foretar endringer på computeren?”, så skal du klikke på knappen ”Ja” for å tillate at ditt BullGuard program foretar endringer på din computer.

 

 

 

 

3. Sørg for at ditt BullGuard program er lukket ned og Klikk deretter på knappen ”Neste” for å fortsette.

 

 

 

 

4. Hvis du skal gjeninstallere ditt BullGuard program etterpå, så kan du velge å lagre dine innstillinger ved å sette kryss i boksen ”Lagre innstillinger”, men hvis du ikke skal gjeninstallere programmet, så anbefales det at du fjerner disse innstillingene ved å fjerne krysset i boksen.

 

Klikk deretter på knappen ”Neste” for å starte avinstallasjonen.

 

 

 

 

5. Vent mens BullGuard programmet avinstalleres og unnlat å bruke, gjenstart eller slå av computeren mens avinstallasjonen er i gang.

 

 

 

 

6. Når avinstallasjonener gjennomført, så anbefales det at du gjenstarter computeren for å ferdiggjøre de siste endringene innen du eventuelt gjeninstallerer eller installerer et annet sikkerhetsprogram.